- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Hobby elektronika
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- VR topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolka78
senior tag
válasz
MC Pite #4134 üzenetére
Régebben én is sokat szemezgettem azzal a jupival(9), rengeteg képet megnéztem vele. Szerintem ennyire nem lehet taknyos. Bár az is igaz, hogy lehet találni ilyen lágy képeket is. De ahogy elnéztem azok egy régi verziójú alu színű változattal készültek. Már nem találom azt a fórumot ahol kivesézik a témát, de kb. annyira jutottak, hogy talán van bennük elég sok (széria)hibás darab. Nem tudom, még mindig benne van a listámban ez az obi, néha azonnal meg akarom venni, néha meg elbizonytalanodom amikor ilyen képeket látok. Az a bosszantó, hogy van olyan köztük ami nyitva is rendesen karcol, de sokan vannak akik panaszkodnak a lágyságra. Nehéz döntés.
Új hozzászólás Aktív témák
- Jövedelem
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Hyundai, Kia topik
- Hobby elektronika
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Corsair 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 582m2 nyomat
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest