-
PROHARDVER!
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Clemi
veterán
válasz
Zozzer888 #3302 üzenetére
Szerintem is... mert ha rossz helyen is van, akkor az életlen keresőben is van azért egy legélesebb helyzet, és oda állítva élesnek kell lenni a képnek.
Azt csak halkan jegyzem meg, hogy a csippantással egyidőben állna meg szerintem a fókusz motor egy AF-es obival, és ha rossz helyen csippant, akkor a fókusz se lesz a helyén. Amúgy meg a ML firmware-ben van egy Fokus Trap nevű okosság, amit bekapcsolva a gép abban a pillanatban exponál, mikor a kiválasztott fókuszpontban fókuszba kerül valami. Ebben a módban is próbáltam már.... na ne mondjam milyen lett az eredmény. Pedig makrózni szeretnék a manuál üvegekkel, de így nem bízom bennük. Egy végig makró fotózott erdei túra végén elég kétségbeejtő tud lenni a tény, hogy minden képen máshol van a fókusz mint szerettem volna, és sajnos már jártam így. Csak az LV mód a megbízható, egy nyári verőfényes napon meg nem biztos hogy rendesen látni mident az LCD kijelzőn.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3003
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3076, 100% Akkumulátor
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest