- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Kiválthatja az AI az egeret és a billentyűzetet?
- Apple MacBook
- Steam Deck
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Garmin Edge 1050 kerékpáros óra: mindenből a legtöbbet
Hirdetés
-
PROHARDVER!
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
tvamos
nagyúr
válasz
Matska #11121 üzenetére
Nem kötözködni akarok Nem veszem annak...
Az megvan, hogy mit akarsz?
Szeretnem megismerni a fenykepezogepet, meg a fotos konyvekben olvasottak fizikai alapjait, amiket kozepiskolaban tanultunk, mert hajt a kivancsisag. Igen, tudom, jelen esetben a fotozasban is, meg fizika oran is ugyan az volt a jelenseg neve, marmint difrakcio, ennekem megsem esett le, hogy ugyan arrol van szo, de na!... nem ertettem meg pontosan mi is ez, es milyen fontos.Masodlagos cel, hogy van itt egy csomo regi, nagyon olcso objektiv, es szeretnek veluk kepeket kesziteni, nagyobb beruhazas nelkul. Ezert kerdezgetek itt, a manual topicban. (Nagyon szertnek persze egy Sony A7-et ehez a projekthez, de ez egyelore tul nagy beruhazasnak tunik.)
Ami most kozvetlen kivaltotta a kerdezoskodest, hogy a heten megprobaltam fenykepezni a napot. Termeszetesen tettem fel napfiltert, megis csak maszat lett. Rekeszeltem, hatha jobb lesz, de semmi. Ekkor jutott eszembe, hogy olvastam ezt a difrakcio dolgot, gondoltam nem lesz gond, ha itt kerdezek.
Szoval, ha tudtok olyan konyvet, ami nagyon roviden (mernoki megkozelitesbol) kifejti, hogy a fotos fogalmak mogott pontosan milyen fizikai jelenseg van, akkor azt kerlek, mutassatok meg, mert nagyon erdekel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívek, kiegészítők ( 1400 / 1600 / 2300 / 5100 / 5160 expo )
- Canon EOS M50 Mark II +18-45mm kit obi, CSAK 5680 expo !!!
- Canon EOS 550D gépek, objektívekkel és kiegészítőkkel
- Új Insta360 X5 8K Akciókamera, számla, gari
- Canon EOS 250D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel. (200 vagy 970 expoval)
- MacBook Pro 16 2021 M1 Max 32GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Dell Latitude 3340 Core i3-4005U CPU hibás laptop
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest