-
PROHARDVER!
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rapid136
őstag
válasz
tvamos #11125 üzenetére
Napot fotózni szerintem pont lehetetlen speciális cuccok nélkül. Meg úgy igazán értelme se sok.
A holdnak van felülete az kinéz valahogy, de a nap?
Lehet nincs végtelen az obin, vagy túlfut rajta, szemre meg ugye nem tudod belőni. Remélem nem tükrös géppel kisérletezel, mert az nem tesz jót a szemnek. Amúgy meg állítólag az érzékelőt is tönkre vághatja. -
Matska
senior tag
válasz
tvamos #11125 üzenetére
A "Mit akarsz?" kérdésnél arra gondolt a költő, hogy mit akarsz elérni az elkészült fényképen
Mi legyen rajta? Mi legyen a téma? Ez mint kiderült, a nap.
Én az 500px-et és a flickr-t szoktam nézegetni, akár azon belül egyes csoportokat, és ha megtetszik egy kép vagy téma, akkor megnézem azt, és ahhoz hasonlókat, hogy milyen expozíciós értékekkel dolgozott, milyen géppel, üveggel csinálta, és mi kell ahhoz, hogy valami hasonlót reprodukálhassak stb
Könyv ami ilyen fizikai dolgokkal foglalkozik: Dr Sevcsik Jenő és Hefelle József - Fényképészet c. alkotása.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3187, 96% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- iKing.Hu Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest