Hirdetés
-
PROHARDVER!
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rapid136
őstag
válasz
tvamos
üzenetére
Napot fotózni szerintem pont lehetetlen speciális cuccok nélkül. Meg úgy igazán értelme se sok.
A holdnak van felülete az kinéz valahogy, de a nap?
Lehet nincs végtelen az obin, vagy túlfut rajta, szemre meg ugye nem tudod belőni. Remélem nem tükrös géppel kisérletezel, mert az nem tesz jót a szemnek. Amúgy meg állítólag az érzékelőt is tönkre vághatja. -
Matska
senior tag
válasz
tvamos
üzenetére
A "Mit akarsz?" kérdésnél arra gondolt a költő, hogy mit akarsz elérni az elkészült fényképen
Mi legyen rajta? Mi legyen a téma? Ez mint kiderült, a nap. 
Én az 500px-et és a flickr-t szoktam nézegetni, akár azon belül egyes csoportokat, és ha megtetszik egy kép vagy téma, akkor megnézem azt, és ahhoz hasonlókat, hogy milyen expozíciós értékekkel dolgozott, milyen géppel, üveggel csinálta, és mi kell ahhoz, hogy valami hasonlót reprodukálhassak stb

Könyv ami ilyen fizikai dolgokkal foglalkozik: Dr Sevcsik Jenő és Hefelle József - Fényképészet c. alkotása.
Új hozzászólás Aktív témák
- Call of Duty: Black Ops 7
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Steam Deck
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Battlefield 6
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gyúrósok ide!
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- 3D nyomtatás
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16GB 512GB 13.5" Gorilla Glass TouchScreen 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Mi legyen rajta? Mi legyen a téma? Ez mint kiderült, a nap.