- LG C3: egy középkategóriás OLED tévé tesztje
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Projektor topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Egérpad topik
-
PROHARDVER!
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
fefe9
tag
Szép estét.
Porondon vannak a Helios-ok, én is bedobnék két témakört, ugyanahhoz az objektívhez kapcsolva.
Az alany egy Helios 44M-4, úgy került hozzám, hogy nem működött rendesen a rekeszállító mechanizmusa. Próbálkoztam, de sajnos nem sikerült helyrehozni, ezért úgy döntöttem, megtartom amolyan játszósnak.
Kipróbáltam a megfordított frontlencsés variációt, íme az eredmény: Flickr link.Viszont csak nem hagy nyugodni ez a rekászállítós buli, mivel maga az obi nagyon jó állapotú.
Ezért segítséget szeretnék kérni: keresek komplett, működő rekeszállító mechanizmust, csak 44m-4-hez valót. Ha valakinek van elfekvőben, kérem, keressen meg, privát üzenet formájában, valahogy megegyezünk.
Egy kép a keresett alkatrészről, ilyenre lenne szükségem: [kép]
Remélem, ez nem minősül ebben a körben hirdetésnek, ha mégis, természetesen töröltetjük egy modival.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest