Hirdetés
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
-
PROHARDVER!
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
fefe9
tag
Szép estét.
Porondon vannak a Helios-ok, én is bedobnék két témakört, ugyanahhoz az objektívhez kapcsolva.
Az alany egy Helios 44M-4, úgy került hozzám, hogy nem működött rendesen a rekeszállító mechanizmusa. Próbálkoztam, de sajnos nem sikerült helyrehozni, ezért úgy döntöttem, megtartom amolyan játszósnak.
Kipróbáltam a megfordított frontlencsés variációt, íme az eredmény: Flickr link.Viszont csak nem hagy nyugodni ez a rekászállítós buli, mivel maga az obi nagyon jó állapotú.
Ezért segítséget szeretnék kérni: keresek komplett, működő rekeszállító mechanizmust, csak 44m-4-hez valót. Ha valakinek van elfekvőben, kérem, keressen meg, privát üzenet formájában, valahogy megegyezünk.
Egy kép a keresett alkatrészről, ilyenre lenne szükségem: [kép]
Remélem, ez nem minősül ebben a körben hirdetésnek, ha mégis, természetesen töröltetjük egy modival.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P73 - i7-9750H I 32GB I 256SSD I 4K I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest