- Milyen videókártyát?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Bluetooth hangszórók
- OLED TV topic
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Milyen egeret válasszak?
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Jövőre jósolják a memóriahiányt, ami egy évtizedig is fennmaradhat?
- Fényeskedjék: ROG Strix OLED XG32UCWMG monitor tesztje
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petya XT
senior tag
Én amennyire utáltam, mostanában annyira rákaptam. Problémám csak a freac-kal akadt egyszer, amikor ripperltem egy CD-t, fél óra volt beírni a lemez számait, valami koszos pank volt, nem hozta az adatbázis. Kíválasztom a mappát a végén, hogy oda mentse, majd eldőlt a program, mint a rohadt nád. Kiderült, hogy nem volt jogosultsága oda írni. Ekkor belémállt az ideg kissé. Amúgy mostmár van 5-6 flates progim, szépen működnek.
Például a Linux Mintnél nem igazán javasolt a disztróval beépítetten érkező alkalmazásokat törölgetni, mert itt minden-mindennel összefügg.
Gyanítom nem véletlenül került ki a Synaptic, hogy ne tudj komoly károkat okozni, nem az volt az elsődleges oka, hogy nem fejlesztik. Mondjuk tényleg oda kell figyelni a használata közben.
Közben megtekintettem a LMDE6-t. Nem volt sikerélmény. Hang recseg, többnyire nem volt, a videó akadt, de úgy, hogy borzalom. Pedig elméletileg minden ffmpeg, kodek, mindet feltettem. Nem tudom, hogy mit rontottam el.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Milyen videókártyát?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Bluetooth hangszórók
- OLED TV topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kuponkunyeráló
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G10 i7-1355U 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest