Hirdetés
- CES 2026: igazi mindenes a Lenovo legújabb, 4K-s QD-OLED monitora
- A Micron szerint nem dobbantott a végfelhasználói piacról a Crucial eltűnésével
- Beépített hangszórót is kapott az MSI legfrissebb mini PC-je
- CES 2026: egy ponton világelső lett a Micron új SSD-családja
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ricsi99
üzenetére
Flatpak témában urandom0 kolléga van képben, annál a verziónál szerintem megint volt valamilyen jogosultsági probléma. Flatpaket nem is nagyon szokás sudoval indítani, azoknál az a lényeg, hogy ne férjen hozzá a rendszerből túlzottan sok dologhoz.
Most a honlapról leszedtem /feltettem , működik

Ott AppImage van, ha jól láttam. Azt is sokan szidják, pedig használhatóság szempontjából teljesen jó. Van egy fájl, rákattintasz, fut és kb. ennyi. Nem kell telepíteni, meg egyéb barkácsolás sincs vele.
ha nem megy nem gond van elosztom

Azért írd meg, hogy mire jutottál, kíváncsi vagyok az eredményre.

Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar - 12.18
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- Csak kipróbált Mini-Erőmű! Ipason M3 Mini-PC Ryzen 7 7840HS 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Rowon