Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
No végre újra van Topikgazda a Mint topikban! Ez nagyszerű, jól összeraktad a linkes részt is. Gyorsban átfutottam, egy helyen van hiányérzetem, abban a részben, ahol leírod a verziókat, szerintem nem úszhatod meg a .1, .2 és a .3 verziók megemlítését sem!

A Debian csomagkeresőnél van amúgy egy ezerszer informatívabb, a Debian Packages Tracker, de lehet csak nekem jön be jobban.
Jó lesz ez amúgy, örülök, hogy végre nem lesz mostohagyerek itt a PH -n sem a legjobb Linux disztró sem!

Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Bitcoin topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kuponkunyeráló
- Hobby elektronika
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Hardcore café
- A Retro Games feltámaszt egy legendát
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Pánik a memóriapiacon
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3958
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook S761 - i5-2520M I 4GB I 320GB I DVDRW I 13,3" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Miix 520-12IKB : i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 12" 2K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 13Pro 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Jabra Speak2 75 MS Teams USB-bluetooth hangszóró
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest