Hirdetés
- Hírértékűvé tette a Lenovo, hogy az ASUS támogatja a kézikonzolját
- Mobilhálózatokra szabott EPYC-kel ugrik az 5G-s homokozóba az AMD
- Kiemelt figyelmet fordít a biztonságra az MSI szélsebes SSD-je
- Kis híján zsebre vágható 2 az 1-ben gépet villantott a TENKU
- A végletekig optimalizálja a SensorPaneleket az új AIDA64
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ricsi99
üzenetére
Bocsánat, akkor van belőle .deb is. Én valahol az előbb AppImaget láttam.
A Flatpakben ilyenkor az a jobb a .deb helyett, hogy 1. a saját függőségeit használja, nem a rendszerét, amolyan konténerként fut, 2. nincs szükség manuális frissítésre, a Mint minden rendszerindításnál (elvileg) lefrissíti a Flatpakeket is, ha be van állítva. A .deb-nél manuálisan kell majd frissíteni, kivétel, ha a telepítéskor az OpenRGB saját repóit hozzáadta a külsős repók listájához.Most a következő projekt hogy a win11-ben behozott telefonos app-hoz hasonlót találjak.
Nem tudom, hogy mennyire hasonló, a Windows 11-et mostanában kezdem felfedezni, dual bootban használom Linux Mint mellett. Jó kis rendszer lett az is, bár azért én a Windows 10-et jobban szerettem.
Visszatérve a tárgyra a jelenlegi legjobb lehetőség a KDE Connect, illetve ZorinOS rendszerre a Zorin Connect. A KDE Connectet nem szükséges külső forrásból (pl. honlapról) telepíteni, a Mint belső tárolóiban is biztosan benne van.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Tesla topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Suzuki topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Facebook és Messenger
- További aktív témák...
- iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3997
- BESZÁMÍTÁS! Asus H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z3 Plus 500W
- HP 255 G10 Ryzen 5 7520U 8 GB DDR5 256 GB SSD FHD Új 2 ciklus Gari 2028.
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Üzleti kategóriás laptopok, asztali számítógépek, alkatrészek,garanciával, ZoliLaptop.hu
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Rowon