- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- Hardverkiállítás a hónap vége felé közeledve
- Azonnali informatikai kérdések órája
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- PLC programozás
- TCL LCD és LED TV-k
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ricsi99
üzenetére
Bocsánat, akkor van belőle .deb is. Én valahol az előbb AppImaget láttam.
A Flatpakben ilyenkor az a jobb a .deb helyett, hogy 1. a saját függőségeit használja, nem a rendszerét, amolyan konténerként fut, 2. nincs szükség manuális frissítésre, a Mint minden rendszerindításnál (elvileg) lefrissíti a Flatpakeket is, ha be van állítva. A .deb-nél manuálisan kell majd frissíteni, kivétel, ha a telepítéskor az OpenRGB saját repóit hozzáadta a külsős repók listájához.Most a következő projekt hogy a win11-ben behozott telefonos app-hoz hasonlót találjak.
Nem tudom, hogy mennyire hasonló, a Windows 11-et mostanában kezdem felfedezni, dual bootban használom Linux Mint mellett. Jó kis rendszer lett az is, bár azért én a Windows 10-et jobban szerettem.
Visszatérve a tárgyra a jelenlegi legjobb lehetőség a KDE Connect, illetve ZorinOS rendszerre a Zorin Connect. A KDE Connectet nem szükséges külső forrásból (pl. honlapról) telepíteni, a Mint belső tárolóiban is biztosan benne van.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Óra topik
- Gumi és felni topik
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Borderlands 4
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- További aktív témák...
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- OnePlus 13 Gyors teljesítmény és modern dizájn Midnight Ocean 16/512 GB
- iKing.Hu-Nothing Phone 3a Pro Grey Glyph stílus, 3 optikai zoom 12/256 GB -3 hónap garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3668
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Rowon