- Projektor topic
- Gyártófüggetlen H170/Z170 (LGA1151) alaplapok topicja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Asztrofotózás
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Párduc a gépben: teszten az ASUS ExpertBook Ultra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Apple MacBook
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hiba nélkül frissült a 22-es Mintem 22.1-re. Szokásos csomagfrissítés után a Rendszerjelentőn keresztül grafikusan frissítettem az új verzióra. Minden rendben ment, egyedül az új csomagok letöltésének a sebességére tudok panaszkodni, bár szerintem ez annak lehet köszönhető, hogy nagyon terheltek a szerverek. Mindegy, a lényeg, hogy sikeres volt a frissítés. Hozzáteszem, nagyon puritán módon kezelem a Mintet, szinte gyári állapotában van, utólag telepített csomag alig van és az is a belső tárolókból. Amíg ezekkel is el tudom látni a feladataimat, addig felesleges dolgokat nem telepítek. Tetszik az új dizájn, végre a sötét téma valóban sötétebb, nem pedig szürke.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Projektor topic
- Diablo IV
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gyártófüggetlen H170/Z170 (LGA1151) alaplapok topicja
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H110M i5 7500 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB Cooler Master ATX DeepCool 400W
- Asus RP-AC87 AC2600 Wi-Fi range extender
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- 267 - Lenovo ThinkBook 16 (G6 ABP) - AMD Ryzen 5 7530U, no GPU
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Rowon