-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
urandom0
üzenetére
Nem tudom, mikor elsőnek próbáltam a fájlrendszert javítani, akkor valamilyen hibernálással kapcsolatos hibaüzenetet dobott ki a Disks. Azután keresgéltem a neten, majd eljutottam ehhez a gyors rendszerindításhoz, amit kikapcsoltam. Visszabootoltam Mintbe, lefuttattam a fájlrendszer javítást, majd beengedett a meghajtóba a Nemo.
Szerk.: a hibernálás opciót is kikapcsoltam a kikapcsoló gomb opciói között, bár az szerintem igen csekély vizet zavar ott, ha egyszer nem azzal állítom le soha.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Jövedelem
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Formula-1
- Windows 11
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Véred is megfagy majd: Teszteltük a Reanimalt
- További aktív témák...
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Baseus Inspire XH1 ANC headphones BOSE!!!
- iPhone 13 Pro 128GB 100% (1év Garancia)
- ÓRIÁSI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- iKing.Hu - Apple iPhone 16e 128GB White használt újszerű 100% akku 83 ciklus garanciás 2026.10.26-ig
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Rowon