- Dell notebook topic
- Milyen videókártyát?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Androidos tablet topic
- Gaming notebook topik
- A SAMA jóvoltából konkurenciája jött a Thermalright léghűtéseinek?
- Milyen monitort vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Hali.
Full kezdő Linuxos vagyok. Gépcsere lesz elvileg és a W7-et már feltenni nem akarom, a W10 meg nem érdekel. Addig eljutottam, hogy talán ez lenne az egyik jó rendszer nekem a millió Linuxból.
Alapvetően menne is, a Minecraftot és Twitchet viszont nem tudom hogyan lehet életre kelteni és a Java-t. Azon kívül tök alap dolgokra kell, net, film, zene, Skype, Telegram.
HDsentinel, Aida amit használok, de ezek nem létfontosságúak (igaz kifizettem, de ezer éve, most már mindegy igazából).
Firefoxot tolom, Adblock kell, Element hiding helper is kell bár ez nem létfontosságú. Meg egy Thunderbird.
De szerintem ezekre mind van alternatíva, a Minecraft része érdekes inkább.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Tenda RX2 Pro Wifi6 Router
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3041, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest