- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- Kriptobányászatra használta az AI-ra vásárolt hardvereket a Northern Data?
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
nOvOp
senior tag
válasz
ubyegon2 #8015 üzenetére
Persze hogy nem vagyok tisztában az alappokkal
Ezért is kérdezek, meg olvasgatok. Annak idején, amikor a windowst kezdtem használni, akkor sem olvasgattam a használatát, hanem menet közben tanultam meg, sőt az androidos telefonommal is így tettem (ahogy gondolom sokan mások). És ne érts félre, nagyra értékelem a segítségedet és köszönöm is (valószínűleg pár hónap vagy év múlva én is így gondolom), de most hajt a kíváncsiság. Szóval most szeretném kipróbálni a Cinnamont felületet. Józan paraszti ésszel úgy csinálnám, hogy törlöm a partíciókat és ismét létrehozom, mint egy új telepítést, csak nem tudom hogy a grub menüvel ilyenkor mi történik. Nem akarok belefutni olyanba, hogy nem indul el egyik rendszer sem. Mivel jelenleg semmi sem fontos a használt linuxos partícióknál, így nem vesztek semmit vele. Hogy értelmetlenül választottam partíció méreteket? Könnyen lehet. Gondolom túlméreteztem mindent, de ez a próbaidőszakban nem gond számomra. Ha már kiismertem legalább felhasználói szinten a linuxot, akkor úgy is újratelepítem más partíciókkal, és akkor már valószínűleg a windows sem kell majd mellé. De olvasgatom az összefoglalót és köszönöm a segítségeket.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- The Witcher 2 Assassins of Kings Collector's Edition
- Borderlands 2 Ultimate Loot Chest Limited Edition
- Splinter Cell Blacklist the 5th Freedom Edition
- Apple iPhone 14 Pro Max / Kártyafüggetlen / 256GB / 12Hó Garancia / 87% akku
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 1000GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3342
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest