Hirdetés
- Monitorok tucatjait hitelesíti az új GeForce driver
- AI-ra hangolta legújabb NUC mini PC-jét az ASUS
- Befutott a régóta várt, sok P-maggal kitömött, LGA1700-as Core sorozat
- Azt hittük, a GeForce RTX 3060 már leköszönt, de úgy látszik, hogy mégsem!
- Porvihar, zuhogó eső és hó, de az Akasa passzív háza kitart
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Befutott a régóta várt, sok P-maggal kitömött, LGA1700-as Core sorozat
- Videós, mozgóképes topik
- Apple MacBook
- Micro Four Thirds
- Vezetékes FEJhallgatók
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
nOvOp
senior tag
válasz
ubyegon2
üzenetére
Persze hogy nem vagyok tisztában az alappokkal

Ezért is kérdezek, meg olvasgatok. Annak idején, amikor a windowst kezdtem használni, akkor sem olvasgattam a használatát, hanem menet közben tanultam meg, sőt az androidos telefonommal is így tettem (ahogy gondolom sokan mások). És ne érts félre, nagyra értékelem a segítségedet és köszönöm is (valószínűleg pár hónap vagy év múlva én is így gondolom), de most hajt a kíváncsiság. Szóval most szeretném kipróbálni a Cinnamont felületet. Józan paraszti ésszel úgy csinálnám, hogy törlöm a partíciókat és ismét létrehozom, mint egy új telepítést, csak nem tudom hogy a grub menüvel ilyenkor mi történik. Nem akarok belefutni olyanba, hogy nem indul el egyik rendszer sem. Mivel jelenleg semmi sem fontos a használt linuxos partícióknál, így nem vesztek semmit vele. Hogy értelmetlenül választottam partíció méreteket? Könnyen lehet. Gondolom túlméreteztem mindent, de ez a próbaidőszakban nem gond számomra. Ha már kiismertem legalább felhasználói szinten a linuxot, akkor úgy is újratelepítem más partíciókkal, és akkor már valószínűleg a windows sem kell majd mellé. De olvasgatom az összefoglalót és köszönöm a segítségeket.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Filmvilág
- PlayStation 5
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Honda topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Óra topik
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- HP ZBOOK Firefly 16 G10 /i7-1355U/16GB/1 TB SSD/FHD+/IPS/NVIDIA 4 GB Magyar bill
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Lenovo LEGION 5 PRO Ultra 7 255HX 32GB RAM 1TB SSD RTX 5070 8GB 16" QHD+ 3év Prémium GAR
- PANASONIC Toughbook CF-53,i5-3340M,4GB RAM,500GB HDD,DVD,WIN10
- Gombászkönyvek egyben
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Rowon