Új hozzászólás Aktív témák

• vadkörte

addikt

válasz Imi1981 #72840 üzenetére

Ööö... A cikket olvasva felmerült bennem egy gyanú. Ennek a kliensnek lehet, hogy nem véletlenül nincs grafikus felülete. Ez szerverre való, távoli managment-hez.
    Szerintem engedd el, bármennyire is tetszetős, egy qBittorrent-tel jobban jársz (járnál). Azt használod Win alatt is, azt már ismered. Itt is működik.
    Hobbiból kezdtem én is ismerkedni linux-szal. Volt egy öreg laptopom, ami W7-tel már nagyon nyögvenyelős volt, (XP után bármivel az volt) arra kerestem OS-t (Mint XFCE majd később Manjaro XFCE) valamint a NAS-om OMV OS-ét akartam "megtanulni". Ezekhez, ismerkedésnek VB-ot használtam én is. (a mai napig vannak virtualizált linux-aim, ismerkedésre, illetve párat használok is, de nem nagy dolgokra)
    Senki sem kényszerít, az "áttérésre". A munkahelyemen (állami szektor, muszáj) W10-et használok, itthon ||-an fut W10+Manjaro KDE kb. 50-50%-os arányban használva a kettőt. Ha lesz ismét laptopom (a régi elhalálozott) arra is Manjaro KDE fog kerülni. Érdekes, hogy a linux valahogy kezesebb...

(#72841) totron:
    Jó a hasonlat, bár nagyon nem mindegy, hogy élőben tekeredik rám egy kockás piton, vagy "csak" a TV-ben látom. Ennyire live élményre nem vágyom... :DDD

Új hozzászólás Aktív témák