-
PROHARDVER!
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
hentes555
senior tag
válasz
ubyegon2 #65905 üzenetére
Ja igen, azt nem írtam, hogy wifi ugyan volt, de nem csatlakozott fel rá, a “configuring interface” ment kb. fél percig, utána dobta a kapcsolatot a routerrel.
A beállítások-hardware components menüben ki volt listázva a broadcom wifi vezérlő és a gigabites lan vezérlő külön. A broadcomra jobb gombbal kattintva volt egy reinstall lehetőség, rámentem, azóta minden szép és jó. -
-
válasz
hentes555 #65901 üzenetére
Szia! Ez nekem is előjött pár hete és pár napja is, szerencsére részleteiben mindkét alkalommal teljesen másképpen, de a wifit nem akarta felismerni nálam se.
A mostani esetnél a Rendszerbeállítások/Kapcsolatok menüben a wifi-biztonság fülnél a jelszó alatti sort állítsd a középső opcióra. Nem logikus, mivel nálam egyfelhasználós a rendszer, de ez van. Ha ez sem oldja meg......
Engem a múltkori hasonló gond nem hagyott nyugodni, szerencsére a régi GRUB-os bug is megvan még meg most már ez is.
Gyanítom, ha a jelszókezelőt kilövöd, akkor is működik, azt nem próbáltam, mivel nem ugrik fel - régen addig nem engedte a kapcsolatot felépíteni, amíg abban meg nem adtad a jelszót. -
hentes555
senior tag
Sziasztok!
Olyan problémába ütköztem, hogy egy Acer E-571G laptopra fel akartam tenni a Manjaro KDE-t. Kipróbáltam Live USB-vel, ment minden szépen. Oké, feltelepítettem rendesen a laptopra, újraindítottam a telepítés befejeztével. Bebootolt a rendszer, aztán mikor csatlakoztam volna az itthoni Wifi-hez, nem találtam a hálózatot. Illetve először mutatta, be is írtam a jelszót, de utána eltűnt és többet nem érzékelte a gép. 3 másik routert viszont érzékelt időszakosan, de nagyon gyenge jellel. Ami fura, hogy ebből az egyik a szomszédé, a másik 2 hálózatot pedig sosem láttam semmilyen gépen-telefonon, még telepítés előtt a rendszert próbálgatva sem. Live alatt tökéletesen működött a net, így nem értem, mi lehet a probléma?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Vélemény Linux Mint Debian Edition 4
- Tudástár MX-Linux 19
- Bemutató Linux a mindennapokban: Manjaro KDE
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Hír A Steam Play hozza el a Windowsra írt játékokat Linuxra
- Hír Hova jut a világ? Linuxot kínál a Windows Store!
- Honda topik
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Gaming notebook topik
- Házimozi belépő szinten
- Vicces képek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- E-roller topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Robogó, kismotor
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5 / 1TB M.2 SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Corsair 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest