Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Androidos tablet topic
-
PROHARDVER!
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
hentes555
senior tag
válasz
ubyegon2 #65905 üzenetére
Ja igen, azt nem írtam, hogy wifi ugyan volt, de nem csatlakozott fel rá, a “configuring interface” ment kb. fél percig, utána dobta a kapcsolatot a routerrel.
A beállítások-hardware components menüben ki volt listázva a broadcom wifi vezérlő és a gigabites lan vezérlő külön. A broadcomra jobb gombbal kattintva volt egy reinstall lehetőség, rámentem, azóta minden szép és jó. -
-
válasz
hentes555 #65901 üzenetére
Szia! Ez nekem is előjött pár hete és pár napja is, szerencsére részleteiben mindkét alkalommal teljesen másképpen, de a wifit nem akarta felismerni nálam se.
A mostani esetnél a Rendszerbeállítások/Kapcsolatok menüben a wifi-biztonság fülnél a jelszó alatti sort állítsd a középső opcióra. Nem logikus, mivel nálam egyfelhasználós a rendszer, de ez van. Ha ez sem oldja meg......
Engem a múltkori hasonló gond nem hagyott nyugodni, szerencsére a régi GRUB-os bug is megvan még meg most már ez is.
Gyanítom, ha a jelszókezelőt kilövöd, akkor is működik, azt nem próbáltam, mivel nem ugrik fel - régen addig nem engedte a kapcsolatot felépíteni, amíg abban meg nem adtad a jelszót. -
hentes555
senior tag
Sziasztok!
Olyan problémába ütköztem, hogy egy Acer E-571G laptopra fel akartam tenni a Manjaro KDE-t. Kipróbáltam Live USB-vel, ment minden szépen. Oké, feltelepítettem rendesen a laptopra, újraindítottam a telepítés befejeztével. Bebootolt a rendszer, aztán mikor csatlakoztam volna az itthoni Wifi-hez, nem találtam a hálózatot. Illetve először mutatta, be is írtam a jelszót, de utána eltűnt és többet nem érzékelte a gép. 3 másik routert viszont érzékelt időszakosan, de nagyon gyenge jellel. Ami fura, hogy ebből az egyik a szomszédé, a másik 2 hálózatot pedig sosem láttam semmilyen gépen-telefonon, még telepítés előtt a rendszert próbálgatva sem. Live alatt tökéletesen működött a net, így nem értem, mi lehet a probléma?
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Teszt Már csak két hónap van hátra a Windows 10 nyugdíjazásáig, ideje előrelépni
- Teszt [Linux] Vanilla OS, egy Debian alapú immutable operációs rendszer
- Teszt [Linux] Aeon Desktop, egy immutable operációs rendszer az OpenSUSE-tól
- Teszt [Linux] A Flatpak
- Bejegyzés MS Office365 Linuxon
- Bejegyzés [Linux] Futtassunk bármely disztrót a terminálunkban
- Bejegyzés Alpine Linux telepítés mindenféle low-end dologra
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest