Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ubyegon2

félisten

válasz DarthSun #108456 üzenetére

Nem olyan egyszerű...no jó, ezt a részt ugorhatjuk is, egy egyszerű androidos mobil topikjában is olyan kérdéseket olvasok, hogy a fejem fogom! ;] Ha a pen vagy DVD kiírása nem megy valakinek, arra tényleg nem tudok mit mondani... Anno még internetem se volt, totál kampó lett a desktopom HDD hiba miatt, csak a tesóm két vastag számtech könyve volt, amihez fordulhattam, no az nem volt egyszerű, hogy onnan működőképesség tegyem a gépet. Ja és mi még az iskolákban nem is hallottunk számítógépről!

Wine-nal tuti nem fogok vacakolni, ezeréve próbáltam, nem kell. Ha Ördi nyuszi teljesen rendbejön, lassan összerakom a desktopot és valamit próbálok rajta gamelni, a régi COD meg MOHAA és társai már kezdenek hiányozni.

Kicsi a tárterületem Ext filerendszerben(már csak 100GB maradt), rátolok egy külső SSD- t

Hát ugye nem véletlen mondom mindig, hogy kell már valami normális SSD a széklábalátétek helyett! ;] Még mindig egyszerűbb SSD-t venni, mint dekódolni, amit Kapitány a #108457-ben leírt!

Ez a hardinfo2 telepítéskor mondott neked ilyent?

Új hozzászólás Aktív témák