Hirdetés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD FX
- Házimozi belépő szinten
- 3D nyomtatás
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
szállitó
senior tag
válasz
ssolitude
üzenetére
kb két honapja van meg dobozos feketét vettem itt [link]
akkor még 1500el hosszabb volt,addak hozzá két kábelt, jumpert, csavart, nerot 6.6.0.19et, nekem eddig nem volt gondom az LG kell ez a 3. irom (dvd) az elsö kb 5000lemezt irt olvasott mire elfáradt (olvasási problémák voltak) a lemezeket érzésem szerint jol kezeli jo az irás és az olvasás ami nem tetszik benne hogy az ajtaja ''kinai modon zárodik'' ez a gondom a 4167el is ) és szerintem zajos illetve hangos (a német teszt is ezért huzta le ez igaz rá), az auto firmware frissitö okés lemeztipusok közül van amit nem szeret de ezek a nagyonolcso vagy silány tipusok de ezt is megirja a H20L al kb 30 lemezt LS eletem meg a Imation és a Verbatim 1.2es kiváloan sikerült a Philips el szenvedtem de láthato problémák is voltak a lemezzel légbuborék a hologrammrésznél . nem dicsérem mert szerintem mindennek van jo és rossz oldalla nekem megfelel üzembiztos és ha 5000lemezt ''elmegy ez is '' nem leszek csalodott megérte a pénzét.
Új hozzászólás Aktív témák
- Készletkisöprés! Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16GB 512GB 13.5" TouchScreen 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 16 128 GB Plus White - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest