Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
Új hozzászólás Aktív témák
-
neduddki
nagyúr
HI!
Utoljara a easycdcreator 3.5c-kent volt hasznalhato... kapot szep uj ceget roxio meg gyutt a 4-es meg 5-os verzio es maga volt a remalom... mar aszittem el is feledhetem...majd az egyik ismeros ismerose vmihez kapott ennek a ''csoda''-nak egy vmijjen verziojat... folhittak hogy az addig jo kis intel-intel cucc irtozatosaninstabilla valt /meg vmikro en szalitottam/... vegul ujraraktak egyparszor es a vegen elhagytakrola eszt a joszagot azota csodak csodaj megint muxik a gep...
udv
neduddki
mod: a 4-eta hasznaltma ki ideig, ennek a csodanaka hatasara tertem at nero-ra, de egy ekkora rakas szart hogy tuttak osszarakni aszt maig nem tom... egyszeruen agyrem volt... brrrrr az 5-ot meg kevesebbig...
habar a 3.5c es nero xxx kozotten jol elvoltam a cdrwin-nekkel is: - )))
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook
- Gyúrósok ide!
- Philips LCD és LED TV-k
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Ez aztán elég komoly ProArt monitornak tűnik!
- Autós topik
- Gumi és felni topik
- Óra topik
- További aktív témák...
- Corsair MP600 PRO LPX 2TB - PS5 SSD (2029-ig Garis)
- Kingston A2000 250GB NVMe SSD
- Samsung 970 Evo 500GB (28-30k) / 1TB (43-45k) NVMe SSD - több db is - 99-100%-os kondíciók
- SAMSUNG 9100 PRO 8 TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.800-13.400 MBs - Eladó!
- Micron 5200 ECO 480 GB 2,5 SATA Enterprise/Datacenter Server SSD
- HIBÁTLAN iPhone 12 64GB White-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4604, 100% AKKSI
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus Master RTX 3070 8GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Gamer billentyűzetek /Akko/Monsgeek/Montech/Asus/SteelSeries/Ozone/Deltaco/DE/UK/Számlával!/
- Samsung Galaxy S20 Ultra / 12/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest