Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
neduddki
nagyúr
HI!
Utoljara a easycdcreator 3.5c-kent volt hasznalhato... kapot szep uj ceget roxio meg gyutt a 4-es meg 5-os verzio es maga volt a remalom... mar aszittem el is feledhetem...majd az egyik ismeros ismerose vmihez kapott ennek a ''csoda''-nak egy vmijjen verziojat... folhittak hogy az addig jo kis intel-intel cucc irtozatosaninstabilla valt /meg vmikro en szalitottam/... vegul ujraraktak egyparszor es a vegen elhagytakrola eszt a joszagot azota csodak csodaj megint muxik a gep...
udv
neduddki
mod: a 4-eta hasznaltma ki ideig, ennek a csodanaka hatasara tertem at nero-ra, de egy ekkora rakas szart hogy tuttak osszarakni aszt maig nem tom... egyszeruen agyrem volt... brrrrr az 5-ot meg kevesebbig...
habar a 3.5c es nero xxx kozotten jol elvoltam a cdrwin-nekkel is: - )))
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4096
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- magyar billentyűzet - 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest