Hirdetés
- Vegyes társaság jött a szombati hardverbuliba
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Miért tűntek el a buta tévék?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Van képe mindent kiírni a HAGiBiS SSD házának
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
neduddki
nagyúr
HI!
Utoljara a easycdcreator 3.5c-kent volt hasznalhato... kapot szep uj ceget roxio meg gyutt a 4-es meg 5-os verzio es maga volt a remalom... mar aszittem el is feledhetem...majd az egyik ismeros ismerose vmihez kapott ennek a ''csoda''-nak egy vmijjen verziojat... folhittak hogy az addig jo kis intel-intel cucc irtozatosaninstabilla valt /meg vmikro en szalitottam/... vegul ujraraktak egyparszor es a vegen elhagytakrola eszt a joszagot azota csodak csodaj megint muxik a gep...
udv
neduddki
mod: a 4-eta hasznaltma ki ideig, ennek a csodanaka hatasara tertem at nero-ra, de egy ekkora rakas szart hogy tuttak osszarakni aszt maig nem tom... egyszeruen agyrem volt... brrrrr az 5-ot meg kevesebbig...
habar a 3.5c es nero xxx kozotten jol elvoltam a cdrwin-nekkel is: - )))
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Seagate Skyhawk ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HP ProDesk 600 G4 i3-8100 16GB 512GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4411, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M1 Max 32GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest