Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- M.2 SSD hűtés
- VR topik
- Apple MacBook
- Jelentősen szűkül a GeForce RTX 50 sorozat modellkínálata?
- OLED monitor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
sptkyle
senior tag
válasz
Konflikt
üzenetére
Hát Labelflashel még messziről se találkoztam.
De én első körben kipróbálnám más fajta (értsd.: más márkájú) lemezzel. Illetve egyéb szakmai fórumok olvasgatását javaslom, hátha valami általános gyerekbetegsége ez a technológiának. (ahogy láttam PH-nak nemigen van jo LF topicja... külföldi fórumokon sztem biztos találsz valamit)
Illetve legrosszabb esetben író elad, Lightscribe-os írót , és lemezt megvesz, gravíroz.

A LF ha amugy is a számítástechnika egyik zsákutcája.(nem azt mondom, hogy rossz...Egyszerűen csak alulmaradt a vetélytárssal szemben. Vannak /voltak/lesznek ilyenek.)
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN 7 5700X3D OEM processzor 3 év 27% áfa
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3972
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
De én első körben kipróbálnám más fajta (értsd.: más márkájú) lemezzel. Illetve egyéb szakmai fórumok olvasgatását javaslom, hátha valami általános gyerekbetegsége ez a technológiának. (ahogy láttam PH-nak nemigen van jo LF topicja... külföldi fórumokon sztem biztos találsz valamit)