Hirdetés
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Dobozcserére kárhoztatja asztali csúcs-CPU-ját az Intel
- Gaming notebook topik
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laca19 (a)
aktív tag
válasz
szállitó
üzenetére
Lenne hozzád egy kérdésem, mivel látom te vagy itt a LS szakértő.
Van egy kissé érthetetlen dolgom, amit nem tudok mire vélni.
Na most ilyen lemezeket szoktam rendelni:
HP LightScribe 1.0 DVD+R 8x
Ezt ugye feliratoztam.
Majd ez után ilyet vettem:
HP LightScribe 1.2 DVD+R 16x
Tehát itt már gyorsabb a feliratozás, azthiszem a legjobb minőségben kontrasztnövelővel 29-30 perc alatt végez a meghajtóm. Na most ennek ellenére nem vettem észre minőségromlást az LS 1.0-hoz viszonyítva. Pedig sokan írták itt, hogy az 1.2-es gyorsabb, de ugyanakkor gyengébb minőségű az 1.0-hoz viszonyítva (lehet hogy Te is). Pedig volt olyan hogy több részes sorozatot írtam ki DVDre és nem változtattam a képen semmit, csak amit megterveztem átírtam rajta a részek számát. Pl.: ''01-12 rész'' helyett ''13-24 rész''-re írtam át. Összehasonlítottam a kettő lemezt, ugye az egyik volt 1.0, a másik 1.2 LS verzió. És hagsúlyozom nem volt SEMMI különbség. Pedig nem vagyok vak.
Na most jön a furcsaság.
Legutóbb az Edigitalban csak
HP LightScribe 1.2 DVD-R 8x
lemez volt.Engem nem is érdekel, hogy hányszorosan írható, semmiképp nem írok 8x-nál nagyobb sebességgel. A ''csak''-ot arra értem, hogy jobban szeretem a ''+''-os lemezeket, mint a ''-''-ost. Na megrendeltem.
Közben mondom kipróbálom az új külső írómmal.
Hát a többi lemezhez viszonyítva gyengébb a feliratozás minősége. Azt hittem ez a meghajtó gyatrább, mint a másik. (Csak megjegyzem ugyanúgy 29 perc alatt végzett, mint a belső IDE-s társa)
Arra is gyanakodtam, bár tudom hülyén hangzik, hogy esetleg a kontrasztnövelő ''nem hat'' az USB-s dolgokra, bár ennek ellent mond az, hogy ugyanannyi idő alatt végzett, mint a belső meghajtóm. A meglepi az volt, hogy megírtam a belsővel is amivel szoktam, és azzal is gyenge a minősége. Szóval a lemez minősége a gyengébb.
De ilyen lehet?
Úgy értem hogy mindegyik 1.2 LS, de a +Res sokkal jobb, mint a -Res párja.
De miért nem volt gyengébb a ''+''osokból az 1.2, mint az 1.0?
Ezek számomra érthetetlenek.
Mellesleg nem tudsz valamit a színes lemezekről? Pl.: mikor érkezik MO-ra vagy ilyesmi?
Új hozzászólás Aktív témák
- BMW topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- PlayStation 5
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Entware topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- További aktív témák...
- SATA ÉS IDE (PATA) 2,5 , illetve 3,5 HDD BAZÁR
- Új, bontatlan Kingston IRONKEY Vault Privacy 50 8GB 3.2 USB biztonsági pendrive - 1 hét próbagari! -
- SAMSUNG 990 PRO 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 - Új, 1 év garancia - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Eladó jó állapotú, megbízható 256GB-os NVMe SSD-k (Samsung, Intel, stb...)
- Western Digital Red Plus 3.5 2TB SATA3 (WD20EFPX) új, bontatlan
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4203, 94% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest