Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen egeret válasszak?
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Házi hangfal építés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gaming notebook topik
- Apple MacBook
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mexel
veterán
Attól függetlenül nagy a szórás műszaki cikkekben, azért nem alap hogy ennyi minden rossz legyen vagy ne működjön üzemszerűen. Választhat másik típust is ha ez nem jön be. Ez a lényege a 14 napos elállási lehetőségnek online vásárlásnál. Mi van ha valóban hibás? Sok alaplaphibával találkoztam informatikában amik random hibákat generáltak, de mégis működtek, vagy akár memória ( sőt tápegység ) is tud kínos meglepetéseket okozni és sokszor kiderült hogy a csere megoldotta a dolgot. Én biztos nem variálnék egy tv-vel, addig rendelnék amíg olyan nem lesz amit nézni akarok pár évig és használható is. De természetesen ő tudja, tanácsot kért én ezt adtam
Még minden ingyen van ha nem futott ki a 14 napból és még semmit sem veszíthet ha visszaküldi. Ha nem küldi akkor még veszíthet. Én biztos a kisebb kockázatot választanám mint 1 év múlva is azon gondolkodni minden hibánál és ránézésnél vagy gariztatásnál hogy " miért nem cseréltettem ki amíg lehetett?"
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6150 (18c/36t, 2.7/3.7GHz), 512GB RAM,10G, H740p 8GB, áfás
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest