Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Kihátrál az x86S architektúra mögül az Intel
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen videókártyát?
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fear2
tag
off:
+1Ez LG LDE-LCD topic, pana és plazma máshol.
Hiába hőbörögsz ezen barátom,ha valaki plazmát akar venni, akoor ott érdeklődik, nem itt.
Senki nem küldött el, de szétoffolod a topicot, elég már.
Az igaz,hogy elég nyers tud lenni itt a társaság, engem is simán leoltanak pillanatok alatt.on:
Nos megjártam tegnap este a MM-ot, már vártak
Mostmár az új ár volt kitéve a 42LM640-re is, 245.990Ft ha jól emlékszem, telefonnal.(Amikor én voltam hétfőn, még 229.999 volt kiírva, ezért most ők is belátták,hogy kintmaradt a régi ár, akkor annyiba került és kész, jogos a reklamáció)Ám végül a hitel döntött,mivel a 640-re nem de a 660-ra lehet igényelni 0%THM 10 hónapra hitelt.
Hitelt megkaptuk, 42LM660 telefonnal együtt hazaautókázott velünk és ma kialvatlan szemekkel jöttem dolgozni.
A beállítások tárháza megszédített, még mindig nem tudom,hogy melyik beállítás lenne a megfelelő, játszadozom még este vele.
(Esetleg valahol nincs egy átfogó leírás az összes képbeállításról,hogy SD adásra mi,melyik a legoptimálisabb?)
Az LG 3d netfiókjába (vagy hol) lévő 3d-s video tartalmakat nézegettem még az éjjel,de az "aromba csap a víz" hatás egyenlőre elmaradt, a 3d hatás megvan,de nem olyan,mint a boltba/moziba. Gyenge minőségű az anyag?
Asztali gépről hdmi kábellel lejétszott hd 3d (SBS,HBS, és társai) elérik a kívánt hatást? Külső vinchesterről jobb vagy rosszabb a megjelenítés mint a számítógépen kersztül, ugyanazon tartalom esetén?Köszönöm a segítséget mindenkinek ,eddig nagy a családi boldogság.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.