Új hozzászólás Aktív témák

• yahagyma

tag

1: DnD
    abszolúte nem vagyok DnD rajongó, nem is ismerem ezt a szerepjátékot, sosem játszottam vele, de ez a sárkányos készlet iszonyat jól néz ki, imádtam összerakni és imádok rá is nézni!

2: minifigurák
    Sosem voltam rágyógyulva a figekre, külön sosem vettem, csak ha szetthez hiányzott akkor Bricklink-ről vettem más alkatrészekkel együtt, az elmúlt 2 hétig...tök véletlenül Auchanban az újságosnál kerestem hetilapot, majd véletlen volt ott több darab dobozos Lego Darth Vader újság... mivel olvastam a fórumon, hogy többen rá vannak indulva vettem 2 db-ot, meg 1 másik starwars figurát is :D

Erre most olvasom itt a fórumon, hogy lehet teljes sort is venni DnD 12 db-os minifigura csomagból :R :W

[link]

Meg más minifig sorozatból is :Y

Ha lenne raktáron instant, gondolkodás nélkül meg is rendeltem volna azonnal, annyira tetszenek ezek a minifigek! :C

Minifigeket még nem tudom, hogy fogom kiállítani, Ti hogy csináljátok ezt?

ui: Lejtőn gurulok :W ki tudja hol állok meg, polcaim elfogytak, már az új ikeás bővítést tervezgetem és hozzá a xiaomis led szalagos világítást bővítését:O

Sokan akarnak örökké élni, miközben azt sem tudják, mit kezdjenek magukkal a következő hétvégén...

Új hozzászólás Aktív témák