-
PROHARDVER!
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Throme
veterán
Tegnapi érkezések:
Ez a botanica valahogy bekattant nálam, pedig nem vagyok olyan nagy virág fan (otthon, máshol szeretem).
első virágcsokor és a bonsai megvannak és jó ideje megépítve ki is vannak "állítva".
Orchidea és a kis kaktusz cuccosok építésre várnak, de bővült a repertoár.Az asztali dísz megy a falra (ott még van hely
) a csokornak meg beszerzek valami vázát. Dobok bele egy ilyen világítós, elemes led sort. Este is jól néz ki így...
Szerintem egyedül a papagáj virág nincs meg nekem.. de az nem is tetszik annyira...
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Cyberpunk 2077
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Amatőr csillagászat
- Fotók, videók mobillal
- BestBuy topik
- A minap végleg leálltak az xDefiant szerverei
- Milyen monitort vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB játékkonzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest