Hirdetés
-
PROHARDVER!
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
adalbert1
veterán
válasz
nemorino #51565 üzenetére
Még jó, hogy a topic nagy része szerintem a következő 5 karácsonyra bespájzolt előre
Vajon mikor fognak új árakat kalkulálni? Van pár olyan nagyobb készlet a whislistemen, amit lehet, hogy jó lenne még akár most egyben behúzni, mint megvárni egy nagyobb áremelkedést (de jó lenne valami ajándék készletes promót is megcsípni a vásárlással).
Volt egy érdekes élményem, a hétvégén a balatonfüredi tescoban vettünk egy ninjago készletet a gyereknek, közben a pénztáros sráccal elkezdtem beszélgetni, és mondta, hogy ő is gyűjt legókat, bespájzolt pl. Barracuda Bay-t is későbbi eladásra.
Lehet, hogy totál véletlen futottunk bele egy ilyen érdeklődésű eladóba, de eddig gondoltam, hogy azért a felnőtt lego vásárlók (főleg befektetési céllal) egy nem túl népes csoport itthon (vagy csak nem láttam a ph fórumon túl) .
Kíváncsi vagyok, hogy hány nagyobb készlet van befektetési céllal elrakva itthon, és azokra majd vajon mennyire lesz fizetőképes kereslet (én kezdem úgy érezni, hogy sokkal többen vesznek most befektetési céllal készleteket, mint amennyire esetleg itthon fizetőképes kereslet lesz pár év múlva).
Új hozzászólás Aktív témák
- Genesis HOLM 510 - RGB, 160 x 75cm Gamer asztal + ÁFÁS számla
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- LG 6 Motion Inverteres DirectDrive mosógép (F2J5WN4W)
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Smart Fortwo - 600 Benzin - Kabrió - Klíma - Nagyon szép állapotban
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- AKCIÓ! Gigabyte X570 AMD R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6750XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest