- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen házat vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
hulp01 #30886 üzenetére
Olvasgattam brickset kommenteket és nem igazán láttam olyat akit lenyűgözött volna (sőt).
Nem tudom mi járt a Lego fejében. Elég spéci piac és nem is az architecture sorozatban adják ki. Ráadásul egyből egy közel 4000 darabos óriást.
Mit várnak? Hogy a köztudottan Lego fan Beckham megveszi és “kitwitteli” majd mindenki rohan megvenni?Egy picit azért bízom benne hogy lassan pofára esnek az ilyen húzásokkal. Oké csak egy gyerekjáték, de még mindig nem hiszem, hogy a felnőtt piac olyan pici lenne és őket elég látványosan telibekakkantják. Tavaly is az a halom Lego 2 movie készlet. Azt meg lehet nézni mennyire volt népszerű.
Plusz a készletek is idén olyanok amilyenek... Trollok, most meg ez... Idén a city is egy nagy meh.
Új hozzászólás Aktív témák
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged