- Androidos tablet topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Steam Deck
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali médialejátszót?
- Milyen notebookot vegyek?
- 3D nyomtatás
-
PROHARDVER!
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
hulp01
senior tag
válasz
Freddy76 #22524 üzenetére
A Falcon ügyében továbbra sem értünk egyet (persze ettől még simán lehet, hogy neked van igazad).
Viszont a hullámvasúttal kapcsolatban nekem is ez a véleményem. Szerintem ennek az előállítási költsége is nagyon magas lehet. Itt ugyanis nem tudnak annyit rátenni, mint a licenszelt termékeknél. Egy SW készletnél tuti, hogy x% csak annak szól, hogy SW (és mindez még a licenszdíjon felül). De itt szerintem nincs ilyen. Szimplán rohadt drágák a sinek. Más különleges dolgot nem látok benne.
Esetleg még az lehet, hogy átállt a Lego arra, hogy az alapár magasabb (aki türelmetlen, azt jobban lehúzzák, mint mondjuk a harvereknél is), aztán majd nagyobb akciók is lesznek a végén. Pl. a Porschenál is már sokkal magasabb akciók voltak, mint korábban szokás volt. 20%-osnál nagyobb akciók csak igen különleges alkalmakkor voltak, a Porsche meg szinte folyamatosan olcsóbb ennél.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Androidos tablet topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Mikrotik routerek
- iPhone topik
- Synology NAS
- Nintendo Switch 2
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G GAMING WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Watch 5 /12 Hó Garanciával
- 128 - Lenovo Legion 5 (16IRX9) - Intel Core i7-14650HX, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged