Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
dzsidzsas
tag
Na ne gyertek itt 50kg gyerekkel. Persze hogy elmegy alatta többet, a sik egyenletes alföld csak az ott lakónak mérvadó. Az igazi teszt az ez: Városi környezet, lassítasz, gyorsítasz, anyázol, maxon futatva (25), Pest - Buda hosszú, de kicsi emelkedő, néhány nagyobb, de nem Himalája. És ezt emberi súllyal. Na az 15 km. Megveteted a kérdezővel aztán meg kiakad a vevő, mert nem ezt olvasta. Amúgy érdekelne, mivel méritek a távot? Mert ha az okai app-al az hamis adatod add. Navikivel teszteltem. Többször.
Redjam, 500km van benne. Munkába járok vele én dzeretem, látványos, arra jó amire nekem kell.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali mobilos kérdések órája
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Tőzsde és gazdaság
- PlayStation 5
- Nintendo Switch 2
- Gigabyte alaplap topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- DJI Mini 3 Pro Fly More Combo RC drón szett - 3 akku +szűrők +2db táska
- Labubu - Exciting Macaron/Have a Seat bontatlan figurák
- Ùj - DJI FPV Drone - 0h repülési idő
- DJI Mavic 2 Zoom drón, gyári dobozában, 4 db aksival és táskával eladó
- DJI Mavic 3 Pro Fly More Combo RC Pro - drón szett újszerű állapotban, garanciával
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- OLCSÓ MONITOROK
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged