- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Androidos fejegységek
- Házimozi belépő szinten
- Apple MacBook
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED monitor topic
- Jó a retró: Chieftec UNI számítógépház
- Projektor topic
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Katsu
aktív tag
Sziasztok,
Újra én vagyok.
És rögtön egy hibával szembesülök a gépemmel kapcsolatban. Én mindig 2 adagot főzök, mivel azt olvastam, hogy a szűrőt mindig tele kell pakolni. Viszont, ha teljesen tele rakom, és tömörítek, akkor nem tudom a kart berakni a helyére, mert a felső szűrő nem engedi. (ez fixen a gépben van.) Ha nagy nehezen bele tudom erőltetni, akkor a kávé nem folyik át rajta. Nyilván az is baj, hogy őrlő hiányában, előre darált kávét használok, ráadásul az sem valami minőségi, de hát a régibe ez volt a "jó". A kérdésem az lenne, hogy mit csinálhatok rosszul? Vagy ne tömjem annyira meg? Bár a videókon mindenki teljesen tele rakta és az ujjával seperte le a többletet. Így tettem én is.
A másik problémám, hogy rettenetesen mozognak a poharak rajta, míg dolgozik. Sőt a csepegtető tálca is jön előre róla. Ilyet tapasztalt más is ezzel a géppel? (saeco HD8323)
Nincsenek irreális elvárásaim, mivel tudom, hogy nem csúcs gépet vettem. Tudom azt is, hogy soha nem fogok tudni "igazi" espresso-t készíteni vele. De legalább az illúzióig szeretnék vele eljutni, hogy azt mondhassam: Igen már csak a gépen múlik. Szóval az idő és a mennyiség egyezzen.
Előre is köszönöm, hogy próbáltok segíteni.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Battlefield 6
- Google Antigravity - ennyi volt?
- Revolut
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Építő/felújító topik
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- LED világítás a lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- AOC Q27G4XF 27 2560x1440 QHD Monitor 2026.10.27-ig Garancia Házhozszállítás
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
- Xiaomi 15 12/256GB - Kártyafüggetlen, Zöld, ÚJSZERŰ - 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- 4TB Gen4x4 SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

És rögtön egy hibával szembesülök a gépemmel kapcsolatban. Én mindig 2 adagot főzök, mivel azt olvastam, hogy a szűrőt mindig tele kell pakolni. Viszont, ha teljesen tele rakom, és tömörítek, akkor nem tudom a kart berakni a helyére, mert a felső szűrő nem engedi. (ez fixen a gépben van.) Ha nagy nehezen bele tudom erőltetni, akkor a kávé nem folyik át rajta. Nyilván az is baj, hogy őrlő hiányában, előre darált kávét használok, ráadásul az sem valami minőségi, de hát a régibe ez volt a "jó". A kérdésem az lenne, hogy mit csinálhatok rosszul? Vagy ne tömjem annyira meg? Bár a videókon mindenki teljesen tele rakta és az ujjával seperte le a többletet. Így tettem én is.