Hirdetés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- MWC 2026: Könnyen megmarkoltuk a Lenovo Legion Tab ötödik generációját
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi belépő szinten
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Túl nagy alkatrészt vettél? Így kerülheted el a PC-építés legnagyobb hibáját
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen széket vegyek?
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sinisi
senior tag
válasz
Sinisi
üzenetére
Pacific rome és malabar (a malabar még sztem túl friss, vagy csak nem ízlik, nem tudom, ezért pihentetem és majd arra még rápróbálok később).
Van benne valami, hogy felerősíti az ízeket, mert alapból nem másnak hanem inkább erősebbnek mondanám a renekás szűrővel készülteket.
Most a könnyen elkészíthető kávékra, az egyszerűbb ízekre hajtok (jól belenyúltam az elején az S.O-kkal, ami elvette a kísérletezéstől egy jó darabig a kedvem).Az egyszemélyes is lehet, hogy csak nekem kevés, de nem tudom kihozni abból az adagból a varázslatot, a kettő személyesnél is az volt a bajom, hogy sokszor kevésnek bizonyult, ezért vettem egy háromszemélyeset (ami nem ment föl a karral)... Így meg, hogy ezt a szűrőt használom látom, hogy kevesebből is bika intenzív ízeket kapok ua. a kávéból.
Szóval majd egy nagyobb egyszemélyes, az ízek kontrollálásához ezek szerint majd jó lesz (hogy jó-e a renekának az adott kv. vagy sem) de ezzel nem kapkodok, most egy ideig élvezem, hogy ízlik amit főzök
...
Aztán majd lehet, hogy az lesz a vége, hogy megveszem mégegyszer az ims-eket?!
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- HP EliteBook 845 G8 14" Ryzen 5 pro 5650U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- RÉSZLETFIZETÉS.BANKMENTES.KAMATMENTES. Új noblechairs EPIC Mercedes-AMG Petronas
- Samsung Galaxy Z Flip5 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- Nvidia Quadro és AMD FirePro kártyák - számla, 6 hó gar.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
...