Hirdetés
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- Indul a ChatGPT Health
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
- CES 2026: az üzleti mellett a gamer szegmensben is újít az MSI
- CES 2026: felfrissült CPU-hűtők és két pihekönnyű egér a be quiet! gondozásában
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hannibhál
őstag
válasz
htomi85
üzenetére
2 perc alatt rendezett le, és már nem a felettesem mert át lettem most januártól kezdve helyezve egy másik részlegre, és csak általánosan érdekelt, hogy a vállalatoknál mennyire nézik ezeket az év végi értékeléseket.
De abban igazad van hogy túlreagálom picit s ennek következtében egy fórumon vadidegeneket kérdezgetek róla
-
Mercutio_
félisten
válasz
htomi85
üzenetére
Az utolsó mondatról egy korábbi főnök ugrott be
egész évben jeleztük az újításai miatti problémákat és tettünk javaslatokat + jeleztük az általa kijelölt kisfőnökökkel kapcsolatos gondokat , de lesz*rta.
Majd jött az évértékelőre meghívó: "mindenki elmondhatja a problémáit, jobbító javaslatait, de akinél nem lesz ilyen az ne reklamáljon később! Az értékelésen én-te-kisfőnök vesz részt, kivétel ha indoklod miért akarsz négyszemköztit"
-
htomi85
tag
válasz
Hannibhál
üzenetére
A mérnököknél általában problémát jelent a kommunikációs képesség és az empátia hiánya. Meg úgy általában a menedzsment és más soft skilleké.
Ennek ékes példája, hogy vadidegeneket kérdezgetsz egy fórumon, pedig azt se tudja senki milyen cég, milyen környezet.
Ott ültél az értékelőddel face to face. Egy évben ez a 30 perc az, amikor őszintén beszélgethetsz a feletteseddel.
Miért nem ott és akkor tetted fel a kérdéseidet??Szerk: azzal nem értek egyet hogy az értékelés hülyeség. De ez is olyan mint minden más: lehet rosszul és lehet jól csinálni.
-
Hannibhál
őstag
válasz
Goose-T
üzenetére
szakmai tudásra, kommunikációra s önfejlesztésre kaptam jobb értékelést, míg a legrosszabbat felelősség vállalás/megbízhatóságra, mert többször hibáztam(a kezdetekkor műszaki dokumentációkba egen, de aztán már nem nagyon) illetve volt olyan kettő szempont is hogy mások fejlesztésének képessége és innovációs készség, ez a kettő utóbbi is húzta lefele, de hát nem is tudták értékelni lévén nem is olyan munkakörben voltam

Csak kicsit zavart ez a megbízhatóságos dolog, nem gondoltam volna hogy ennyire nem tolerálják a hibázást, főleg hogy sosem tagadtam le meg majd mindegyiket ki is javítottam/megoldottam -
-
Hannibhál
őstag
És az ilyen értékelésnél mennyire nézik azt, hogy valaki pályakezdő? Csak mert ez az értékelés azonos szempontok alapján történt a 30+ éve ott dolgozó mérnök kolléga s az én esetemben is, és a papíron van egy kis rublika ahova be van írva, hogy pályakezdő? Vagy ilyenen inkább ne izguljam túl magam?

-
Sziasztok! Ismerős menne a Budapest Airport-hoz IT helpdesk melóra, rendszergazda OKJ-vel, releváns szakmai tapasztalat nincs. Mi a reális bérigény?
-
Hannibhál
őstag
Helló!
Nem tudom mennyire tartozik ide, de megkaptam életem első értékelését, s hát mit mondjak? Kissé csalódtam mert 3,3-at kaptam átlagba a 6ból. Tavaly májusban kezdtem mint tesztmérnök, Győrben az egyik ,,régi nagy" cégnél majd egy nagyobb tudású manus miatt át lettem helyezve a fejlesztési részlegre mint fejlesztőmérnök. A kérdésem az lenne hogy ezt az értékelést mennyire szokták figyelembe venni vállalaton belül?
Köszi előre is

-
-
kexksz
addikt
válasz
thomasthomas
üzenetére
Szerintem 500br nagyon keves ezert, ha tenyleg alaposan ismered az emlitett technologiakat.
-
thomasthomas
tag
Sziasztok,
Segitségeteket szeretném kérni bérigényt illetően.
Mennyit lehet elkérni - úgy nagyjából egy bp-i multinál Data Scientist - vagy nagyon hasonló jellegü poziban?
Szakmai tapasztalat: 1-1,5 év (teljesen releváns, szakmai területen, főállásban)
Területek: Machine Learning, Neural Networks(, Deep Learning), Supervised&Unsupervised learning, regression módszerek, statisztikák, stb.
Nyelv: angol (jó szinten beszélem - elvégre olyan helyen tanultam, ahol nem volt alternativa
)
Nyelvek: C++, R, (Python - rég használtam, mert az R helyettesiti nekem teljesen), és elkezdtem Tensorflow fele is nyitni nemrég, de még nem tudok érdemlegeset felmutatni ebből
Ezenkivül ismerek valamennyi vizualizációs programot is - bár mosolyogni szoktam azon, h az egyes álláshirdetésekben minden programot természetesen ismerni kell, noha untig elég lehet egyiknek is a jó ismerete

Kering pár érdekes állásajánlat a neten idehaza - de eléggé változatos a lista. Lehet érdemes lenne megpróbálni - tájékozódás gyanánt, meg a mostani helyemen ha úgy alakulna a helyzet, h nem éri meg ottmaradni, akkor továbblépnék. Br 500 + caf szerintetek reális? Szerintem reálisan junior lehetek még - bár most is olyan helyen vagyok, ahova egyébként sok-sok évet kértek egyébként feltételként, csak gondolom nem volt más. (?)
Előre is köszi a válaszokat.
-
Haywood
csendes tag
A menedzsment karrierút egyszerű: felfelé lépkedsz a ranglétrán. A fölötted lévő szinteket nyilván ismered. Esetleg más céghez váltasz hasonló vagy magasabb pozícióba, de ehhez kell pár év gyakorlat.
A legfontosabb ehhez az, hogy a vezetőid bízzanak benned; érezzék azt, hogy támogatod és segíted őket. Ha egy döntéshozó nem érzi azt, hogy az ő oldalán állsz, akkor nem fog előléptetni.
Egy jó vezetőnek egyensúlyoznia kell a cég céljai és az emberei érdekei között. Ez elég nehéz feladat, sok benne a konfliktus. A felsőbb vezetők nem szeretik azokat csoportvezetőket, akik túl vehemensen védik a csapatot a céggel szemben, nyilván ők se szeretnek konfrontálódni. Ha megoldod a problémáikat ahelyett, hogy újakat generálnál, akkor szeretni fognak.
Minél feljebb kerülsz, annál inkább politika és farkastörvények fognak körülvenni, több lesz a stressz. -
-
htomi85
tag
A fejedben kicsit rendet kell rakni.
A hozzászólásaid alapján kétféleképpen lehet valaki jó: vagy annak születik, vagy megtanulja könyvből. Ez nyilvánvaló hülyeség.
A legtöbbet úgy lehet tanulni, ha seniorabb embereket figyelsz munka közben.
A tapasztalatot semmi sem helyettesítheti.
(Nyilvàn fiatalon én sem hittem ezt el, pedig így van). -
válasz
flpuovd
üzenetére
Munkaidőt tudják rugalmasabban is kezelni, annak ellenére, hogy ezt nem fogják kimondani. Sok függ attól is, hogy milyen csapatba kerülsz. Egyrészt, mert pl. ahol én vagyok ott csak amerikaikkal dolgozunk együtt, így a délután 14-18 óra között van velük a közös időnk, szóval ez a legértékesebb, így ebben nem lehet engedni. De a reggeli érkezés rugalmas.
Ahogy minden cégnél és minden multinál, itt is könnyen kifoghatsz jó és rossz főnököt is. Ami ezzel gond, hogy nem fogod tudni egy interjú során ezt eldönteni, mert mindenki tud 30-60 percre ember lenni
Túlórát nem kell erőltetni, ezt a korábbi üzemeltetői múltad mondja csak neked, hogy ez jó dolog. Ez rossz dolog. Kérj magas alapfizut, hogy ne legyen szükséged túlórára
A cafeteria csomag nagyon jó, a cégben nagyon sok szint van, így ha vannak vezetői ambícióid, akkor egy jó választás lehet. Egyébként ez is csapat és főnökfüggő, van ahol a szorgalom és felkészültség visz előre, van ahol a seggnyalás... Mint munkáltató nagyon korrekt, az, hogy egy ilyen nagy cégnél a Te csapatod milyen lesz, azt nehéz előre megmondani
-
-
kadet93
tag
Sziasztok!
Ha 2 eves, hatarozott ideju szerzodesem van (multis mernok kepzo program), szamithatok fizu emelesre ez ido alatt vagy alapbol egy ilyen szerzodes kizarja? Fel eve kezdtem, de mar ugy erzem bizonyitottam, illetve a kovetkezo nagyobb projektet is sokkal hatekonyabban fogom tudni kezelni elorelathatoan. -
flpuovd
csendes tag
Sziasztok,
A Morgan Stanley-ről vélemény? 4 körös kiválasztás van, az első kettőn már túl vagyok, jövő héten megyek be személyes interjúra. (IT, üzemeltetés)
A neten olvasható vélemények (túlórát nem fizetik ki, 9:00-18:00-ig tartó munkarend, nagy nyomás a vezetők felől) nem feltétlen pozitívak, kicsit el is ment a kedvem.
Igaz, lehet hogy az IT normálisabb.
Valakinek tapasztalat?
Előre is köszi -
FLx
addikt
Ez egy erdekes kerdes es nem csak erre az esetre vonatkozoan. Van egy szint ami utan mar nem tudsz magasabb fizetesi savba kerulni. pl. 10 es 20 ev tapasztalattal a hatad mogott nem lesz nagy kulonbseg a fizetesedben. Ha tudsz kozben magasabb es mas pozicioba lepni, akkor inkabb. Ezert is emlitettem, hogy csak azt latom nalad megoldasnak ha komolyabb menedzsment pozit celzol meg, director, vp akarmi, ahogy eppen hivjak oket.
-
amargo
addikt
Graphisoft-tól van itt valaki? Egy senior .net-el betaláltak. Nem mennék senior pozícióba. Viszont érdekel, hogy mit lehet elérni mostanában anyagilag, akár ebben a sávban is (több idő miatt). Interviewn nekem az derült ki, hogy senior pozícióban inkább csak átlagos a fizetés ~900br. Más is így látja?
-
Veron
addikt
Nem vegytisztán line management, vannak projektek amiket vinni kell (pl. ilyen-olyan technológia váltás csapaton belül). De főleg line (people) management) a scope.
Úgy értem azt mondjátok, a line management egy irány, nem feltétlen kell letérni róla.Ergo egy 20 év tapasztalattal rendelkező LM sokkal többet ér, mint egy 1 év tapasztalattal bíró? Többet ér, többet tud, többet keres? Mert nem vagyok benne biztos, hogy mindig lehet majd újat tanulni 7-8 év után és akkor már nem fogja díjazni a piac azt a felesleges 12-13 évet (a 20-hoz képest). Szerintem ez egy véges történet, de akkor mi a következő lépés?
-
-
Hat de erre csomo konkret ellenpelda van. A tech cegeknel nem ez a helyzet, egy IBM vagy Google vezeto nagyon (!) kepben van technikai dolgokban.
Nem az van veletlenul, hogy kevered a vezetest es a menedzsmentet? Mondjuk PM-kedeshez nem feltetlen kell uber tech hozzaertes, de ha valaki CTO-kent nem abszolut up-to-date technikai dolgokban, az szomoru. Amire nincs szukseg, az a napi rutin, tehat ha pl. CTO-kent nem tudod fejbol, hogy Java 9-ben van-e valami ujdonsag a lambdaknal, az oke; de hogy a fenebe dontod el, hogy atterel-e a ceg 15000 szervert container-alapu megoldasokra, ha nem erted, hogy mirol van szo?
Ez mas szakmara is vonatkozik, nyilvan Blankfein is kopi-vagja a makro/mikrot

-
FLx
addikt
Egy ido utan magasabb vezetoi szinten teljesen el kell engedned a szakmai dolgokat. Nem lesz idod fejlodni es a fokusznak is mashova kell kerulni. Szoval el kell dontened melyik az erdekes neked, vezetokent menni tovabb vagy szakmazni. A kettore egyutt semmi eselyed sem lesz.
-
Veron
addikt
Parázs kis vitát sikerült kirobbantani ezzel. .)
Szóval én tesztelő voltam, megugrottam 2 ISTQB advance vizsgát, meg egy közgáz képzést, emellett voltak megfelelő leader képességeim. Valaki ezt felismerte, line manager pozícióra kért fel, ahol igen is nagyon sokat tanultam. Pl. kommunikációs készséget fejlesztettem, kialakult az "ownership", task priorizálás, feedback adás folyamata, emberismeret, üzleti fókusz és még rengeteg hasonló skill. Ezután megkeresett egy másik cég, hogy ugyanilyen line manager pozíciót ajánljon fel.
No de, mint a technikai életúton, egy managernél is nyilván lehet fejlődni. Nem akarok leállni itt, hogy tök jó manager lettem, most már életem végéig sínen vagyok. Ez az amiért kérdeztem, hogy szerintetek milyen készségeket, képességeket lehet és kell fejleszteni, hogy még jobb legyen valaki ezen a vonalon.
Hovatovább merre lehet elmozdulni, ha mondjuk nem az LM pozíciót tekintjük non plus ultrának: PM, esetleg PO, scrum master? Mi ad hozzá többet, a tesztelő-line manager életpályához? -
Tankblock
aktív tag
Hello,
30 főnyi tesztelőnél nem árt ha tudod mi fán terem a Teszt Management is.
Vezetőnek nem születik senki, azt is tanulni kell. Valakinek lehetnek a természetéből adódó alap készségei, de azt hogy milyen embertipusok vannak és velük hogy lehet hatékonyan kommunikálni az nem jön zsigerből.
Ebben is mint mindenben fejlődni kell. Az egyensúly a Tesztelés mint szakma és a tiszta line manager között kell eltalálni, ami nem magától érthetődő.
Én szeretem a Rex Black könyveit pl. lehet érte nem szeretni. Minden részben rengeteg referencia van hogy merre tovább.
A legfontosabb a "Mastering of Communication" ezt mindig lehet fejleszteni.
Sajnálom, hogy ilyen rossz véleményed van a line managerekről, szerintem még nem találkoztál igazán jóval.
Aki tud motiválni rá tud világítani az emberei erősségeire és fejlesztendőire esetleges alul vagy túl értékeléseikre. Ezekre tud traininget ajánlani... -
-
-
-
> Szerintem managernek vagy születik valaki, vagy nem, nem lehet tanulni.
Abszolut nem igaz. Kezdjuk ugy, hogy altalaban azok lesznek a legrosszabb menedzserek, akik fiatalon menedzserek szeretnenek lenni. A kulonfele szoft szkillek tenyleg fontosak, de a menedzsment alapvetoen arrol szol, hogy milyen modon tudod a tobbiek munkajat a leheto legjobban megkonnyiteni/segiteni, es erre termeszetesen vannak tanulhato modszerek.
-
-
EQMontoya
veterán
Témához: Szerintem managernek vagy születik valaki, vagy nem, nem lehet tanulni.
Ez fasság.
Nyilván vannak adottságot, amik kifejezetten jól jönnek hozzá, tehát vannak, akik előnyből indulnak. Viszont azok sem lesznek benne automatikusan jók, nagyon sok dolgot lehet tanulni.
-
-
-
Veron
addikt
Hello!
A kérdésem közvetett módon tartozik a jövedelemhez, ha nem ide való, akkor töröljétek!
Arra keresem a választ, hogy line managerként mi lehet egy reális fejlődési pálya? Nem szeretnék megelégedni a viszonylagos jó pozícióval és főtt béka módjára engedni, hogy a piac elrobogjon mellettem. Plusz szeretem is képezni magam, ezért érdekelne, hogy milyen képesség, készségek, domainek szükségesek ahhoz, hogy még jobbá váljon valaki ebben a pozícióban Valamint, szerintetek milyen karrierpálya állhat egy manager előtt, amivel akár a fizetést is felfelé lehet tornázni és egyre többet érhet?Kösz!
-
FLx
addikt
válasz
Szakbarbár
üzenetére
Mivel Pesten csak ehanhalni lehet lassan brutto 300-bol, nem jellemzo, hogy ennyit adnanak. 400-at en biztos kernek kezdesnek.
-
-
-
FLx
addikt
válasz
EQMontoya
üzenetére
Desktop supportot azert nem szokas agyon fizetni, 450 felett ritkan latok ilyen pozinal. Bar par honapja egyik ismerosom megcsipett egy melot 500-ert, de azt maga is alig hitte el.
ps. BTW brutal modon torlodnak a berek mindenhol, lassan alig lesz kulonbseg a junior es senior emberek kozott, ami szep feszultsegeket fog generalni.
-
FLx
addikt
válasz
Szakbarbár
üzenetére
Ez egy teljesen atlagos desktop support pozi, brutto 400-450 korul lehet.
-
Szakbarbár
aktív tag
Üdv!
Ilyen munkakörben Budapesten nagyjából mi lehet a reális fizetési igény?
Egyedül a szerver karbantartást/frissítéseket nem csinálom illetve az SQL-hez nincs közöm.Desktop Support Engineer
KEY RESPONSIBILITIES INCLUDE:
Reset passwords, unlock accounts, create new accounts, give permissions to various systems
Provide desktop support to users – Windows 7, Word, Excel, Outlook, Adobe Reader, Internet Explorer, VPN, printers, mobile devices, etc.
Test and image desktops/laptops
Maintain, analyze, troubleshoot software and hardware peripherals
Onboarding/Off boarding users
Perform basic Active Directory tasks (create/delete users, password, account lockouts, distribution lists, folder permissions, etc.)
Participate in IT maintenance (server patching, backups)
Provide technical expertise in assessing projects and related initiatives to enhance or support the IT environment.
Provide assistance and advice to business users in the effective use of applications and related IT infrastructures.
Write technical procedures and/or supporting documentation for the applications including operational usage or procedures, user guides, etc.
Participate in projects and perform other duties as may be assigned by IT department
Troubleshoot and maintain MS Excel and Access based utilities; update and create macros using VBA
Run basic SQL queries -
Sziasztok! Fél éve dolgozom egy kisebb cégnél (15 fő, ebből 11 fejlesztő) 6 órában és nyártól 8 órára váltanék, bér újratárgyalás mellett.
24/F, ELTE IK ProgInf Bsc folyamatban, lassan csak végzek már
(esti tagozat)Egy 3 évet toltam otthon androidot, egy srácnak fejlesztgettem, de inkább hobbi szinten, így utólag ezt már nem tekinteném releváns szakmai tapasztalatnak. Ezután voltam 3 hónapot egy nagyobb nem IT-s cégnél, kisebb (3 fős) csapatban, itt C# WPF alkalmazás fejlesztés volt. Utána átjöttem a jelenlegi helyemre, ASP.NET MVC fejlesztésre Budapesten, gyakorlatilag közöm nem sok volt ehhez a témához, de vállalták hogy betanítanak mindenre. Ez volt vagy 5 hónap.
A cégnél jól érzem magam, nagyon jó helyen van számomra és a fejlődési lehetőség is példaértékű, nagyon jó "mentorom" van, maradnék még egy 1.5 évet szerintem tutira, aztán majd a bérezéstől függően megyek tovább.
Na de a kérdés, ennyi tapasztalattal, illetve azt figyelembe véve hogy egy 5 hónapot belém fektettek, (közben volt 2x céges csapat építés, egyik ottalvós quadozós buli volt
), volt jutalom karácsonykor, mennyi lehet a reális bérigényem 8 órára? -
Sanyi.il
aktív tag
Egy AP (accounts payable) team leader (~15 fős csapat) mennyit kereshet egy multinál?
-
bernel
tag
válasz
Revolit
üzenetére
Ilyen nyilván nem lesz, hogy "államosítják a szoftverfejlesztést", sőt ha az ingyenpénzcsap el lesz zárva, mert emelkedni kezdenek világszerte a kamatok, akkor a harcos politikai retorika is le lesz szabályozva szépen. Ugrálni addig lehet, amíg pénzbőség van, amint ez megszűnik,és kuncsorogni kell majd a pénzért, akkor a pattogásnak is vége lesz egy-kettőre. Mint amikor kb. 7 éve melldöngetés volt, hogy gonosz IMF, amikor meg rosszra fordultak a dolgok, akkor Matolcsy már másnap beszélt a parlamentben, hogy hívjuk az IMF-et, ha kell. Orbánék realisták, igen gyorsan tudnak fordítani a köpönyegen, ha megváltozik az uralkodó széljárás.
-
szabi325
tag
Valaki esetleg dolgozik / dolgozott a KUKA Robotics-nál mint szoftverfejlesztő? Érdekelne pár dolog privátban nem konkréten a jövedelem témában, de ahogy nézem itt sokan vagyunk IT területről így gondoltam teszek egy próbát mielőtt jelentkezek oda

-
Orionk
senior tag
válasz
MrSealRD
üzenetére
Elnézést kérek, hogy olyan dolgot kérdeztem, ami Neked és másoknak "csípte" a szemét. Ez után többet nem írok. Kicsit rosszul esett, hogy számon kérted, úgymond lecsesztél, hogy "nem ide illő" dolgot kérdeztem. De nem baj, az élet nem fenékig tejfel.
Azt hittem, hogy jövedelemmel kapcsolatosan lehet itt írni/kérdezni. De ezek szerint szigorúan csak a saját jövedelmemhez kapcsolódóan szabad kérdezni. Más pozíciókkal kapcsolatban nem.
Minden jót! -
flpuovd
csendes tag
Sziasztok,
A véleményetekre lennék kíváncsi:
[link]
Az alábbi pozíciót szeretném megpályázni.
Jelenlegi tapasztalat:
~3 év Unix szerver üzemeltetés egy debreceni multinál.
Az álláshirdetésben szereplő összes feltételnek megfelelek elméletileg.
Körülbelül mennyi lehet a reális bérigény erre a pozícióra?
Előre is köszönöm
-
-
PazsitZ
addikt
Miert korlatoznak? Ennyi erovel meg rengeteg szakmat korlatozhatnanak, a fekete berekrol nem is beszelve. Plusz elegge ongol lenne, mert ez a reteg az, aki a leghamarabb lelepne.
De amugy a magas ber magas adovonzatot is magaval hordoz, amire nagyon is szukseg van, h megvegyek a nyugdijas szavazatokat, fizessek a kozmunkat...
De ne politizaljunk
, a lenyeg, h a magas berbol van magas ado, nem az kormanyzati allasok, orvosok, tanarok berebol, ami egyik zsebbol ki masikba be. Vagy ott van a sok reszmunkaidos, de teljeset dolgozo es minimalberhez kozeli allasok. Na szoval nem ezek tesznek vastagon a gdp-hez. -
Bocs, de már kicsit csípi a szemem, ezért megkérdezem. Minek teszel fel tök hülye kérdéseket itt? Az elején mikor még a rád vonatkozó dolgok érdekeltek az rendben volt. De most ez a 15 éves C# architect kérdés, ez minek? Jelenleg még az első évnél sem vagy... 15 év múlva meg nem túl esélyes, hogy releváns lesz a jelenlegi infó. A téma is totál elment... ilyen sci-fi irányba.
Dolgozz, tanulj, szerezz tapasztalatot! Aztán majd adja magát minden. -
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell PowerEdge T440 Tower Szervergép,Intel Xeon Gold 6138,4Gb DDR4,iDRAC Ent,16xSFF,PERC H330,gari
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB Kártya-független,6 Hónap Jótállással Új 100% Akkuval
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256
- iPad Pro 12.9 (3. gen) 1TB Cellular + Magic Keyboard + Apple Pencil 2
- Apple iPhone 11 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 96%
- iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4065, 90% Akkumulátor
- REFURBISHED - DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3610
- Ezviz BC1 1 kamerás kamera szett / 12 hó jótállás
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 01.07
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

egész évben jeleztük az újításai miatti problémákat és tettünk javaslatokat + jeleztük az általa kijelölt kisfőnökökkel kapcsolatos gondokat , de lesz*rta.

az olyan másnak a zsebében turkálás lenne.
(esti tagozat)