- Fél évszázados Apple jubileumot ünnepel a 8BitDo ízig-vérig fém billentyűzete
- Nem csak nagy, de gyors is az LG önerőből AI felskálázást biztosító monitora
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Szó szerint kifüstöli az AI-t a Közel-Keleten Irán
- Harminc százalékos áremelésnél állhat meg az Intel
Új hozzászólás Aktív témák
-
hunluki
senior tag
válasz
noPublicFG
üzenetére
Szerintem is-is. Manapság a legtöbb AAA túlmonetizált bughalom, de legalább 70 dollár.
A régebbi játékokat többnyire játékosok fejlesztették játékosoknak, aztán rárepültek a nagyhalak és pénzszivattyút csináltak kb mindenből, természetesen tisztelet a nagyon kevés kivételnek.Én is jóformán csak retrót és indiet játszok, ami AAA abból a legfrissebb a CP2077, előtte talán a Control volt amit megvettem a nagyobb címek közül, de azt is már csak ultimate editionként durván leárazva. Nem lázadásképp meg semmi ilyesmi, ha jó a játék én csont nélkül kipengetek rá akár 100 dollárt is, de évek óta nem volt olyan cím aminél elkapott volna az "instant get" életérzés. Cserébe szépen darálom a backlogomat
-
PTM
senior tag
válasz
noPublicFG
üzenetére
Lehet, hogy utánakeresve van kézenfekvő magyarázat. Én tippre mondom csak, hogy több nagyon-nagyon népszerű online játék egyszerűen már régebbi, viszont ezeket nem hagyják ott a játékosok. De ha nem ismerem a megoszlásokat, akkor biztos azt mondom, hogy a játékidő legalább fele új játékokra megy. Aztán nem.

-
-
PTM
senior tag
válasz
noPublicFG
üzenetére
Általában is népszerűek a régebbi játékok. Steamen tavaly a játékidő 14%-át töltötték 2025-ös játékokkal és 40%-körül voltak a hétvésnél régebbi játékok. Tavaly és azelőtt is nagyjából ilyen volt a megoszlás. Magamtól nem gondoltam volna.
-
wasd.hu
senior tag
Brutál az L4D2 és megnézném a BF mekkorát ment, mert ez a "legtöbb bevétel" így tárgyvesztett
-
wjbhbdux
veterán
A jó öreg Left 4 Dead 2. Hány 4 fős coop játék próbálkozott utána?
-
Az, hogy ennyi év után a No mans sky, Witcher 3, GTA 5 felbukkannak egy listán fantasztikus!
Remélem tíz év múlva a BG3, SdV ugyan csak viszontláthatók lesznek!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali médialejátszót?
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgatós találkozó
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Napelem
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Videó stream letöltése
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- További aktív témák...
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +32GB DDR5 kit +ASROCK Z890 PRO-A! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)!
- Gainward GeForce RTX 3060 Ti Ghost OC - dohányos lakásból
- RX 7800 XT REFERENCIA KÁRTYA !!!
- WD SN8000S 4TB M.2 2280 NVMe SSD Gen4 7300-6800MB/s
- Intel Nuc M15 Core i5 1135G7 8Gb Ram 512Gb NVMe SSD 15,6" IPS Érintőkijelző Boltból Garanciával
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
- HP EliteBook 650 G10 15,6" i5 -1335u, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple iPhone 17e 256GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár INGYENES SZÁLLÍTÁS
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest