Új hozzászólás Aktív témák
-
hunluki
senior tag
válasz
noPublicFG
üzenetére
Szerintem is-is. Manapság a legtöbb AAA túlmonetizált bughalom, de legalább 70 dollár.
A régebbi játékokat többnyire játékosok fejlesztették játékosoknak, aztán rárepültek a nagyhalak és pénzszivattyút csináltak kb mindenből, természetesen tisztelet a nagyon kevés kivételnek.Én is jóformán csak retrót és indiet játszok, ami AAA abból a legfrissebb a CP2077, előtte talán a Control volt amit megvettem a nagyobb címek közül, de azt is már csak ultimate editionként durván leárazva. Nem lázadásképp meg semmi ilyesmi, ha jó a játék én csont nélkül kipengetek rá akár 100 dollárt is, de évek óta nem volt olyan cím aminél elkapott volna az "instant get" életérzés. Cserébe szépen darálom a backlogomat
-
PTM
senior tag
válasz
noPublicFG
üzenetére
Lehet, hogy utánakeresve van kézenfekvő magyarázat. Én tippre mondom csak, hogy több nagyon-nagyon népszerű online játék egyszerűen már régebbi, viszont ezeket nem hagyják ott a játékosok. De ha nem ismerem a megoszlásokat, akkor biztos azt mondom, hogy a játékidő legalább fele új játékokra megy. Aztán nem.

-
-
PTM
senior tag
válasz
noPublicFG
üzenetére
Általában is népszerűek a régebbi játékok. Steamen tavaly a játékidő 14%-át töltötték 2025-ös játékokkal és 40%-körül voltak a hétvésnél régebbi játékok. Tavaly és azelőtt is nagyjából ilyen volt a megoszlás. Magamtól nem gondoltam volna.
-
Brutál az L4D2 és megnézném a BF mekkorát ment, mert ez a "legtöbb bevétel" így tárgyvesztett
-
wjbhbdux
veterán
A jó öreg Left 4 Dead 2. Hány 4 fős coop játék próbálkozott utána?
-
Az, hogy ennyi év után a No mans sky, Witcher 3, GTA 5 felbukkannak egy listán fantasztikus!
Remélem tíz év múlva a BG3, SdV ugyan csak viszontláthatók lesznek!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó pár napos Apple Watch SE 3 GPS 44mm Midnight - 2 év iCentre garancia!
- Series/Elite V2 kontroller analóg cseréje GuliKit 720 TMR érzékelősre, 1 év garancia!!!
- PS5 / EDGE kontroller analóg cseréje GuliKit 720 TMR érzékelősre, 1 év garancia!!!
- MSI Prestige A16 AI+ Ryzen AI 9, 32GB DDR5 7500, QHD+ 165Hz csúcskategóriás ultralaptop!
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3050/4070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 70 féle ház!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- 227 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- Új könyv: Harrari: Sapiens Rajzolt történelem
- iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4509, 100% Akksi
- Új és újszerű 17-18 Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs