Hirdetés
- CES 2026: Ez lehet a legjobb gamer notebook
- CES 2026: a hatékonyabb szellőztetésre gyúr a Phanteks többkamrás háza
- Nem bánik kesztyűs kézzel a mozgási elmosódással az új MSI monitor
- Őrült módjára szabja át AI-ra a GeForce-okat Kína
- CES 2026: hivatalosan is kettészakítja a PC-s kézikonzolok piacát a Lenovo
Új hozzászólás Aktív témák
-
hunluki
senior tag
válasz
noPublicFG
üzenetére
Szerintem is-is. Manapság a legtöbb AAA túlmonetizált bughalom, de legalább 70 dollár.
A régebbi játékokat többnyire játékosok fejlesztették játékosoknak, aztán rárepültek a nagyhalak és pénzszivattyút csináltak kb mindenből, természetesen tisztelet a nagyon kevés kivételnek.Én is jóformán csak retrót és indiet játszok, ami AAA abból a legfrissebb a CP2077, előtte talán a Control volt amit megvettem a nagyobb címek közül, de azt is már csak ultimate editionként durván leárazva. Nem lázadásképp meg semmi ilyesmi, ha jó a játék én csont nélkül kipengetek rá akár 100 dollárt is, de évek óta nem volt olyan cím aminél elkapott volna az "instant get" életérzés. Cserébe szépen darálom a backlogomat
-
PTM
senior tag
válasz
noPublicFG
üzenetére
Lehet, hogy utánakeresve van kézenfekvő magyarázat. Én tippre mondom csak, hogy több nagyon-nagyon népszerű online játék egyszerűen már régebbi, viszont ezeket nem hagyják ott a játékosok. De ha nem ismerem a megoszlásokat, akkor biztos azt mondom, hogy a játékidő legalább fele új játékokra megy. Aztán nem.

-
-
PTM
senior tag
válasz
noPublicFG
üzenetére
Általában is népszerűek a régebbi játékok. Steamen tavaly a játékidő 14%-át töltötték 2025-ös játékokkal és 40%-körül voltak a hétvésnél régebbi játékok. Tavaly és azelőtt is nagyjából ilyen volt a megoszlás. Magamtól nem gondoltam volna.
-
Brutál az L4D2 és megnézném a BF mekkorát ment, mert ez a "legtöbb bevétel" így tárgyvesztett
-
wjbhbdux
veterán
A jó öreg Left 4 Dead 2. Hány 4 fős coop játék próbálkozott utána?
-
Az, hogy ennyi év után a No mans sky, Witcher 3, GTA 5 felbukkannak egy listán fantasztikus!
Remélem tíz év múlva a BG3, SdV ugyan csak viszontláthatók lesznek!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen routert?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- SSD kibeszélő
- Nem bánik kesztyűs kézzel a mozgási elmosódással az új MSI monitor
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Apple asztali gépek
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- 3D nyomtatás
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- További aktív témák...
- Dell Latitude 3500, 15,6" FHD, i3-8145U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Dell Vostro 3581, 15,6" HD, i3-7020U CPU, 8GB DDR4, 240GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( olvasd
- Lenovo ThinkPad X280, 12,5" FHD IPS Érintőkijelző, , i5-7300U CPU, 8GB DDR4, 128GB M.2 SSD, W11
- DIY Autodarts 3D nyomtatott automata számláló rendszer PC-vel, monitorral, játékra készen
- Gamer PC-AMD Ryzen 5 7600X/ Asus RX 9060 XT 16GB/ B650M / DDR5 / Gen4 M.2 NVMe SSD - Garanciás
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4219,100% Akksi
- Keresek Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1200 4GB W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4182, 94% Akkumulátor
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest