Hirdetés
- Prezentálta sokadik AI útitervét az Intel
- Bírsággal karöltve kötelezi az Intelt a garancia betartására India
- Szabadalmi vita után bukta a német piacot az ASUS és az Acer
- Elképesztő sebességre képesek a Micron közelgő, PCI Express 6.0-os SSD-i
- Még ezüst is van a Pulsar és Vaxee közös egerének receptjében
Új hozzászólás Aktív témák
-
g@bo
nagyúr
én tudom mi mennyi, no amit irtál kinyomtatva odaadom a főnökömnek, hátha megérti.

nekem ez a gondom.
van a munka, aminek megvan /lenne/ az ára és most mindegy hogy kukás vagy it szaki, mindkettőnek meg kell élni. jogos elvárás lehet, hogy a képzettebb, hozzáadott értékben többet teremtő melós több zsét vár.
de a kukás hiánya is zavarná az orrunkat, igaz? neki mennyi járna 2015-ben, nettó 100? én úgy hallottam, ennek majd a dupláját markolják..
viszont arról nem vagyok meggyőződve, hogy budapesten /vidéken főleg/, bárki, könnyedén találna egy nettó 150 ezres állást, pedig az előrelátható kiadások alapján nem is lenne nagy pénz.... 1 egyedül élőnek főleg nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Fractal Design Pop Air RGB 850W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD ROG RTX 3070 Ti 8GB Asus A31 PLUS TG ARGB 750W
- Samsung Galaxy Book 3 Amoled 360 i5 13.gen, 16GB RAM, 512GB SSD, érintőkijelzős kedvező áron!
- iPhone 17 Pro 256 GB Kozmosz - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest