Hirdetés
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
hiperFizikus
senior tag
Sok önsajnálat és önmarcangolás utan elővettem a <canvas> html tagot . Teljesen a kezdetén vagyok, egy kicsit tájékozódtam, ezért egyelőre nem kérdezősködök sokat, csak arra vagyok kjváncsi, hogy a canvas menyire rugalmas, menyire kiterjedt, az-e amit elvárok tőle :
1. Nem kellene-e a HTML + script grafikának külön topikot nyitni ?
2. A grafikát egy pontokból koordinata pontonként is fel lehet-e vinni pl. képletekből vagy 2dimenziós listákból generálva . Mik ennek a kulcs formái ?
3. A 2. pontban leírtakat mozgásként is lehet előállítani ? Mik ennek a kulcs formái ?
Új hozzászólás Aktív témák
- BMW gyári alufelni, téli gumival
- Eladó LG OLED G4 55" 3 ÉV GARANCIA
- iPad Air 5th gen (2022) 11" Blue M1 Wi Fi + Cellular, ESR Rebound Hybrid Case 360 tok
- AKCIÓ!!! Új Sonos Ace - letisztult, vezetéknélküli fejhallgató Dolby Atmos hangzással, 30 óra aksi
- ÚJ iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium (1 év Apple Care+)
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Yellow -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3125, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3288
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest