- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- Kriptobányászatra használta az AI-ra vásárolt hardvereket a Northern Data?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Amikor a céges környezet, és/vagy konkrétan Eclipse-re épülő UI* miatt Eclipse-hez vagy kötve, akkor nem fogsz Ideát használni.
*: vágod, van ilyen lehetőség, hogy az Eclipse modularitását kihasználva, saját plugineket készítve lehet az Eclipse API-t kihasználva készíteni arra épülő alkalmazásokat. Maga az Eclipse, mint fejlesztőkörnyezet, nem meglepő módon ugyanerre épít.
Egyébként szerintem is fasza az Idea, de a munka nem mindig úgy van, hogy azt használsz, ami neked tetszik.
(#8007) M_AND_Ms:
És akkor, amikor rácsodálkoztál, azt reagálta, hogy ő mindig hibátlan kódot ír, és a kollégái is?
Amúgy ez elég durva, gondolom akkor ha mégis valahol hibát fedez fel, kiírogatással próbál szerencsétlenkedni, vagy fogalmam sincs, de azért ugye az ilyenek is az átlagnál magasabb fizetéssel elég jól elvannak, miközben finoman szólva nem emelik a szakma színvonalát...(#8011) ToMmY_hun:
Köszi, végre nem csak én képviselem ilyen határozottan ezt az álláspontot.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- REDMAGIC ASTRA Gamer tablet OLED kijelzővel - 16 GB / 512 GB
- ÚJ GARIS iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium Független
- Sapphire Nitro+ 6700XT 12G - 6 hónap garanciával
- iPhone 15 pro natúr titán 256 GB független
- Új DDR5 Gamer PC i7 12-14700KF-ig/RTX 5060 + 11 Féle VGA/500Gb - 2Tb SSD/16-32Gb Ram 2-4Év Gar
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Zalman N4 Plus FSP 400W
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 M.2 SSD
- Eladó Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 8/256GB / 12 hó jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro BONTATLAN // Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest