Hirdetés
- Milyen notebookot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Egérpad topik
- Milyen videókártyát?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Gaming notebook topik
- Már az MSI is figyel arra, hogy mit vár egy átlagfelhasználó a klaviatúrájától
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Amikor a céges környezet, és/vagy konkrétan Eclipse-re épülő UI* miatt Eclipse-hez vagy kötve, akkor nem fogsz Ideát használni.
*: vágod, van ilyen lehetőség, hogy az Eclipse modularitását kihasználva, saját plugineket készítve lehet az Eclipse API-t kihasználva készíteni arra épülő alkalmazásokat. Maga az Eclipse, mint fejlesztőkörnyezet, nem meglepő módon ugyanerre épít.
Egyébként szerintem is fasza az Idea, de a munka nem mindig úgy van, hogy azt használsz, ami neked tetszik.
(#8007) M_AND_Ms:
És akkor, amikor rácsodálkoztál, azt reagálta, hogy ő mindig hibátlan kódot ír, és a kollégái is?
Amúgy ez elég durva, gondolom akkor ha mégis valahol hibát fedez fel, kiírogatással próbál szerencsétlenkedni, vagy fogalmam sincs, de azért ugye az ilyenek is az átlagnál magasabb fizetéssel elég jól elvannak, miközben finoman szólva nem emelik a szakma színvonalát...(#8011) ToMmY_hun:
Köszi, végre nem csak én képviselem ilyen határozottan ezt az álláspontot.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen notebookot vegyek?
- Linux kezdőknek
- BestBuy ruhás topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Be Quiet! Pure Rock Pro 3 univerzális CPU hűtő (3év gari van rá 1x volt ki probálva )
- DELL Precision 5560 i7-11850H 16GB 512GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- Új Gigabyte 16 Aero 4K+ OLED i7-13700H 14mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4070 8GB Studio Win11 Garancia
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest