Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyuri16
senior tag
sziasztok,
egy SOAP webservicet gyartok, es nem igazan sikerul a kovetkezo: a SOAP request header reszeben kapok parametereket, es ez alapjan szinten a header reszben kell rajuk valaszolnom. Irtam egy SOAPHandlert, amivel hozza tudok ferni a headerhez, de nem tudom osszekapcsolni a request/response parost. A handleMessage fuggveny ugye meghivodik amikor a keres jon be es amikor a valasz megy ki. A kinom az, hogy amikor a valaszt gyartanam mar nem ferek hozza (?) a keres headerjehez.Valaki tudna segiteni, hogyan kell ezt megoldani? Azt lattam, hogy elvileg egy konkret fuggveny parameteret be lehet allitani a WebParam annotacio header attributumaval, de nekem ez tobb fuggvenyre es osztalyra is kellene, tehat jobb lenne az altalam probalt irany (minden service ele rakni csak egy annotaciot, fuggvenyek ne tudjanak rola).
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Xiaomi 14 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PowerColor RX 6700 XT 12GB GDDR6 RED DEVIL Eladó!
- Bontatlan ANYCUBIC-ARTILLERY PLA Filamentek 1Kg. 1.75mm
- iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3090, 100% Akkumulátor
- Lenovo Legion 5 gamer laptop makulátlan állapotban, 32GB RAM-mal!
- Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256 GB /Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest