Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
üzenetére
Nézd meg, hogy a nagy rendszereket gyártó cégek, akik Scalaztak, hogy állnak vissza Javára vagy valami másra. A Scala problémája az, hogy őrült bonyolult lett a nyelv. Fun megtanulni, es amikor használod, akkor nagyon produktívnak érzed magad. A probléma ott jön, amikor pár főnél nagyobb csapat kezd el dolgozni, és mindenkinek más rész tetszik a Scalabol.
Nekem bejott a Scala, de amikor elkezdtem nézegetni a Scalaz-t meg társait, akkor ezt láttam. Aztán miután hagytam, kezdtek jönni az iparbol is a hírek, hasonló tapasztalatokról. (sok publikus hír is van, de privátban nem publikusbol is van pár sztorim)A Scala a JVM C++-a. Read this.
Egyébként a Clj számomra nagyobb revelacio volt, de persze ízlés dolga..
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- iPhone topik
- Nem lesz olcsó a Realme GT 8 Pro Európában
- Akciókamerák
- OLED monitor topic
- Hálózati / IP kamera
- 8000 nit, maradhat? A szaúdiaknál kezd a Honor 600 Pro
- Renault, Dacia topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 Pro Max 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S21 FE 5G
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 9 GPS 45MM okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG XBOX Ally X 24GB/1TB kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Creality HALOT ONE gyantás nyomtató
- Motorola edge 70 Gadget Grey 512GB 6 hónap garancia
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
- ÚJ/BONTOTT Microsoft Surface Laptop 7 ULTRA 7 32GB 1TB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest