- Vezeték nélküli fülhallgatók
- VR topik
- OLED, Mini-LED, IPS, VA, TN - melyik panelt válaszd 2025-ben?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ASRock lapok általában
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oppenheimer
nagyúr
A productivity és a több paradigma miatt akarom megtanulni. Olvastam ellenvéleményeket, pont azokat a hátrányokat írták, amit te. Igaz olyat nem hallottam, hogy scalaról visszamentek javara, viszont csomó beszámolót olvastam a neten, hogy miért választották a scalat a következő projektünk nyelvének. [link] [link]
-
Aethelstone
addikt
A fő gond ezzel a Scalaval az szerintem, hogy a programozás oktatás még nem készült fel erre a nyelvre. Ahogy a linkelt doksi is tartalmazza, nem találnak megfelelő fejlesztőket.
Because it's effectively impossible to hire people with prior Scala
experience (of the hundreds of people we've interviewed perhaps three had Scala
experience, of those three we hired one), this matters much more than it might
otherwise. If we take even the strongest of JVM engineers and rush them into
writing Scala, we increase our maintenance burden with their funky code; if we
invest heavily in teaching new hires Scala they won't be writing production code
for a while, increasing our time-to-market. Contrast this with the default for
the JVM ecosystem: if new hires write Java, they're productive as soon as we can
get them a keyboard.És ez szerintem középtávon nem is fog változni. Ugyanaz a helyzet kb. mint annó, amikor a sok c,pascal,dbase/clipper fejlesztőből akartak OO feljesztőket találni, de egészen egyszerűen egy nemzedéknek "ki kellett halnia" és fel kellett nőnie egy újnak, aki már ezt tanulta célirányosan.
Szerintem...
-
Gyuri16
senior tag
scala engem is erdekel, en ezt akarom atnezni bevezetokent: [link] aztan ha meg nem unom akkor ezt: [link]. leginkabb csak jatek szinten erdekel, reg nem tanultam valamit just for fun..
munkaban javat hasznalunk, es nem ritkan szeretnek valami kifejezobb nyelvvel dolgozni. remelem belathato idon belul hasznalhatunk java8-at, kivancsi vagyok lambdak es collection streamek mennyire lesznek hasznalhatoak.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- DJI Mini 3 Fly More Combo drón telefonos távirányítóval
- Core i7 9700 processzor - 6 hó garival
- Dell 24" 1920x1080 full HD - webkamerás konferencia monitor hangszóróval! - gyári garancia 2028ig
- Dell Latitude 5590, 15,6" FULL HD IPS, I5-8350U CPU, 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 11 ÚJ AKKU
- Dell 27" UltraSharp U2713HM QHD 2560x1440 IPS DP/DVI/HDMI/VGA monitor - PIVOT is - több db
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest