- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- TCL LCD és LED TV-k
- Majdnem mindenki a TSMC 2 nm-es node-jára vágyik, de van egy nagy probléma vele
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Bluetooth hangszórók
- Apple MacBook
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Senhi
aktív tag
Munkahelyemen 1,5-2 évig használtuk (illetve régi projekteket még supportáljuk rá, de az újakat már nem abban írjuk) így egy kis tapasztalatom van vele.
Szerintem alapvetően nem rossz, bizonyos típusú felületeket nagyon gyorsan össze lehet benne dobni, de ha valami egyedit akarsz, legyen az egy meglévő komponens kibővítése vagy valami komolyabb CSS módosítás akkor az tud fájni.
A generált js és html is hagy maga után kívánni valót pl. van egy olyan hibánk hogy egy menüpontot a user háromszor lenyit akkor a harmadik alkalommal 10 pixellel elcsúszik és a generált kód akkora gány (30 div egymásban, rengeteg css osztály, követhetetlen JS stb.) ,hogy senkinek sincs kedve utánajárni.Amit még megfigyeltem, hogy bár mindenhol bizonygatják, hogy ugyanolyan gyors mint bármelyik másik technológia, szerintem nem elég folytonos. Ha sok elem van egy oldalon, sok ajax hívással akkor egyszerűen lassúnak tűnik. Ez már lehet, hogy a mi sarunk, meg csak 6-os verzióig használtuk, így nem tudom, hogy mennyire gyorsak mostanság az újabb kiadások.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Goddess of Victory: Nikke
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- BestBuy ruhás topik
- BestBuy topik
- TCL LCD és LED TV-k
- War Thunder - MMO Combat Game
- Majdnem mindenki a TSMC 2 nm-es node-jára vágyik, de van egy nagy probléma vele
- Gitáros topic
- Óra topik
- További aktív témák...
- Honor Magic 5 Lite, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁS - Asus TUF FX505DT gamer laptop eladó
- Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm Kozmoszfekete (Telekom gari 2027.10.)
- OnePlus 7T Pro 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest