- Milyen monitort vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen házat vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- MWC 2026: Megérkezett a Xiaomi Pad 8 sorozat
- Házimozi belépő szinten
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szmeby
tag
válasz
M_AND_Ms
üzenetére
Hmm. Azt hiszem, te többet láttál bele a kérésbe, mint én.
Ha neked tennék fel a kérdést egy interjún, hogy szerinted milyen egy jó, minőségi java osztály implementációja, akkor mit válaszolnál?---
A felhozott példákat én egy lehelletnyit túlzónak tartom, a vas rácsszerkezetét inkább hasonlítanám mondjuk a gépi kódhoz, mintsem a kódminőség megítéléséhez. Az meg igazán örvendetes lenne, ha az IT iparban is olyan képzésük lenne az embereknek, mint orvosi fronton, mentoring, sokéves rezidenskedés, stb. Én se kérdezném meg tőle az adagolást, mert feltételezném, hogy pontosan tudja. Na meg a beteg halálozások száma is jó indikátora a hozzáértésnek.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Gainward 4060Ti Ghost 8GB / 11 Hónap Alza.hu Garancia / Beszámítás OK!
- BONTATLAN Új Ipad 10th , 11th Minden szín 1év hivatalos Apple Garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL.
- BONTATLAN Új Iphone 17 256-512GB Minden Szín 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehet
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Eladó SteelSeries Apex 3 gamer billentyűzet, új!
- Dell Latitude 7490 14" FHD IPS, i5 8250, 8-16GB RAM, SSD, NFC, jó akku, számla, 6 hó gar
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Lemezes kiadás!
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4453, 100% Akksi
- MikroTik / hálózati eszközök több típus, készletről
- HP ProBook 445 G10 14" Ryzen 5 7530U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest