Hirdetés
- Milyen SSD-t vegyek?
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- 3D nyomtatás
- Milyen egeret válasszak?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- OLED monitor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
floatr
veterán
válasz
disy68 #10517 üzenetére
Lehet, hogy neked a kontextus neked nem konfiguráció, nekem még mindig az, kezdve a legpitiánerebb dolgokkal, amit változtatni kellene egy production környezetben adott esetben. De ez a jó, hogy különbözőek vagyunk. Amúgy nem fétis, talán észrevetted, hogy egy kombinált megoldást említettem. Szerintem a Java config a típus-fetisiszták fertője
Olvashatóság tekintetében valóban jobb lenne egy JSON vagy YAML context definíció, de amikor kódból maszatol valaki, az agyhalál.
A generált kóddal kapcsolatban rettenetesen álszent a hozzáállás. A hibernate és spring által generált 60 tonnányi (cglib, asm, miegymás) kód ok, a lombok @Getter/@Setter nem, hagyjuk már. A kotlin által generált JVM kód megint ok, bár többszörösen megerőszakolja az egész rendszert, de a @NoArgsConstructor/@AllArgsConstructor az csúnyarossz... vicc. Meg lehet nézni, hogy mekkora buglistája van ezeknek a rendszereknek már csak a kódgenerálás okán is, de attól nem félünk
Egy @Builder/@Getter annotáció átláthatatlan az osztály elején, de a húszmillió sornyi extra kód nyilván karbantarthatóbb, ha valami változik... Szerintem az a veszélyes, hogy ezt valaki nem meri használni. Ugyanaz a probléma, mint amikor az 1.5-ös iterációk és enumok tartották rettegésben az említett projektet.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Dell 14 Latitude 5440 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest