Hirdetés
- A természettel együtt ébredeznek a hardverek
- A '90-es évek jutnak az eszünkbe az ATK készülő egeréről
- Huszadik születésnapjára eléggé megváltozott az Antec nagytornya
- Még a saját szövetségeseivel szemben is fegyverként használná az AI-t az USA
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
Új hozzászólás Aktív témák
-
floatr
veterán
válasz
disy68
üzenetére
Lehet, hogy neked a kontextus neked nem konfiguráció, nekem még mindig az, kezdve a legpitiánerebb dolgokkal, amit változtatni kellene egy production környezetben adott esetben. De ez a jó, hogy különbözőek vagyunk. Amúgy nem fétis, talán észrevetted, hogy egy kombinált megoldást említettem. Szerintem a Java config a típus-fetisiszták fertője
Olvashatóság tekintetében valóban jobb lenne egy JSON vagy YAML context definíció, de amikor kódból maszatol valaki, az agyhalál.A generált kóddal kapcsolatban rettenetesen álszent a hozzáállás. A hibernate és spring által generált 60 tonnányi (cglib, asm, miegymás) kód ok, a lombok @Getter/@Setter nem, hagyjuk már. A kotlin által generált JVM kód megint ok, bár többszörösen megerőszakolja az egész rendszert, de a @NoArgsConstructor/@AllArgsConstructor az csúnyarossz... vicc. Meg lehet nézni, hogy mekkora buglistája van ezeknek a rendszereknek már csak a kódgenerálás okán is, de attól nem félünk

Egy @Builder/@Getter annotáció átláthatatlan az osztály elején, de a húszmillió sornyi extra kód nyilván karbantarthatóbb, ha valami változik... Szerintem az a veszélyes, hogy ezt valaki nem meri használni. Ugyanaz a probléma, mint amikor az 1.5-ös iterációk és enumok tartották rettegésben az említett projektet.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Melyik tápegységet vegyem?
- Formula-1
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Apple MacBook
- Mesterséges intelligencia topik
- Tőzsde és gazdaság
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- További aktív témák...
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10750H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 W11
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
- Lenovo Flex 5 - 14.0" Touch WUXGA - Ryzen 3 5300U - 8GB - 256GB - Win11 - Garancia - MAGYAR
- Honor Magic6 Pro / 12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 270 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Olvashatóság tekintetében valóban jobb lenne egy JSON vagy YAML context definíció, de amikor kódból maszatol valaki, az agyhalál.