Hirdetés
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Szigszalag tartja egyben, és? Rekordközelben van a VGA-kiméra!
- Hobby elektronika
- TCL LCD és LED TV-k
- SSD kibeszélő
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
disy68
aktív tag
válasz
floatr
üzenetére
"Az XML vs Java configgal kapcsolatban az a problémám, hogy a konfiguráció karbantartásához/módosításához kódolás kell, CI pipeline."
Ez a konfiguráció nem ugyanaz, mint az alkalmazáshoz tartozó akár környezetenként változó konfig, pl url-ek. Ha itt kell módosítani bármit - magyarul az alkalmazás context-je változik -, akkor újra kell buildelni az alkalmazást, függetlenül a konfiguráció típusától. Innentől ez nem üzemeltetési kérdés, hanem fejlesztés.
Az átláthatóság szubjektív dolog, láttam már 30-40 xml-ből felépülő Spring konfigot, ami nekem minden volt csak nem átlátható, viszont volt kolléga, aki azt preferálta. Azt hittem ez csak az ő fétise, de akkor vannak még mások is ezen a vonalon :-)
"Lombokot szerintem alapvetően pár olyan dologra érdemes használni, ami fordításkor generál le bojlerplét kódot. Ezen az alapon semmilyen nem Java JVM nyelvet nem lenne szabad használni."
Semmi köze a kettőnek egymáshoz, ne keverd a dolgokat. A lombok által generált kódban nem bíznak sokan, valamint java update esetében okozhat/okozott gondot. Van pár issue-juk is. Ettől függetlenül, ahol lehet én is preferálom a használatát, de ettől még megértem, ha máshogy dönt valaki.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Temu
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Továbbra is piszok jól néz ki a Crimson Desert
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Dell Latitude 9420 i5-1145G7 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év garancia
- ÚJ 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia (Microsoft + MalakCare)
- Apple iPhone 16 Pro 128GB Kártyafüggetlen 12 hónap Apple Garancia, Titán & Fehér Színben, Bontatlan
- Eladó airpods 2 pro !
- Apple Watch ULTRA 49mm titán gyönyörű állapot! Fulldoboz! Akku 86% 2026 május 30-ig Apple garancia!
- Eladó Samsung Galaxy A16 5G 4/128GB fehér / 12 hó jótállás
- iPhone 13 mini 128GB 100%(1év Garancia)
- Új és újszerű 17-18 Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H310M i5 8500 8GB DDR4 480GB SSD GTX 1050Ti 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z390 i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Bitfenix Neos acél DeepCool 450W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest