Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Miertvansote
tag
Sziasztok!
Lehetséges, hogy nem jó helyen járok de hátha. Eddig még nem foglalkoztam programozással (kivéve PLC). Egy év múlva befejeződik az aktuális projektem. Utána lehetséges, hogy felköltözök pestre, és ha úgy adódik megpróbálok elhelyezkedni, valamilyen programozóként. Villamosmérnökét végeztem, egy minimális C tapasztalatom van. A kérdésem, az hogy ti mit ajánlotok, Milyen nyelvet érdemes elkezdeni tanulni, látva az aktuális elvárásokat... (heti 7-8 órát foglalkoznék vele) Addigra egy kezdő szint csak menne, amivel már el tudok helyezkedni. Köszi előre is a tippeket.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- BestBuy topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Vicces videók
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- További aktív témák...
- Eladó XFX Speedster QICK 319 AMD Radeon RX 6750 XT / kb 6 hó alza gari
- iPhone 15 128GB ÚJ gyári független 2029.01.09 Jótállás
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó PS5 Pro + ajándék Garanciás 2028.12.11-ig
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489
- Új, Aktiválatlan, iPhone Air (256 GB) (rendelhető)
- Legjobb kijelzős!!! HP ZBook Power 15 G8 i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest