- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Mini PC
- Azonnali fotós kérdések órája
- SSD kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Miertvansote
tag
válasz
Aethelstone #10126 üzenetére
Rendben, köszönöm az információkat.
-
Miertvansote
tag
Köszi szépen srácok, villamosmérnökként, most olyan 600 br, mindent egybevetve egy év tapasztalattal, vidéken. Azért gondoltam, hogy programozóként pesten egy kicsit nagyobbról lehet indulni. Esetleg olyanról tudtok, hogy kezdőként részmunkaidősbe lehet ezt csinálni? Vagy akkor már komplett projekteket adnának ki? Az meg azért gondolom nagy falat lenne elsőre. Arra gondolok, hogy egy évig csak ilyeneket vállalnék, majd utána helyezkednék el főállásba, az már talán elég referencia lenne, a kezdőkhöz képesti magasabb bérhez. De kérlek javítsatok ki ha nem jól gondolom.
-
Miertvansote
tag
válasz
Aethelstone #10118 üzenetére
Mennyit lehet elkérni ezért a szarlapátolásért ? 650 bruttó ?
Egy másik kérdés, gondolkodom, most hogy nekiállok a németnek. Van bármi haszna az IT szektorban ? Villamosmérnökként, talán multiknál lehet haszna egyébként nem gondolnám, nálatok mi a helyzet ?
-
Miertvansote
tag
Sziasztok!
Lehetséges, hogy nem jó helyen járok de hátha. Eddig még nem foglalkoztam programozással (kivéve PLC). Egy év múlva befejeződik az aktuális projektem. Utána lehetséges, hogy felköltözök pestre, és ha úgy adódik megpróbálok elhelyezkedni, valamilyen programozóként. Villamosmérnökét végeztem, egy minimális C tapasztalatom van. A kérdésem, az hogy ti mit ajánlotok, Milyen nyelvet érdemes elkezdeni tanulni, látva az aktuális elvárásokat... (heti 7-8 órát foglalkoznék vele) Addigra egy kezdő szint csak menne, amivel már el tudok helyezkedni. Köszi előre is a tippeket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Google Pixel topik
- Tudományos Pandémia Klub
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Gombászkönyvek egyben
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gamer számítógép Asus B150M i3 6100 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon 500W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged