Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsolt,72
senior tag
Bizonyára vagytok itt páran, akit érint a változás:
-
cigam
titán
válasz
Garada #39193 üzenetére
Esetleg a PhotoPills?
-
Garada
őstag
Használt már valaki Sun Tracker AR-ben? Van esetleg tapasztalat, hogy melyik appot érdemes letölteni? Sokszor nagy segítség lenne egy ilyen alkalmazás nekem.
-
törölt tag
válasz
Zsolt,72 #39186 üzenetére
Shazam az Apple tulajdona egy ideje és jó CC-ben ott a gomb, amire hosszú nyomással feldobja a listát. Viszont a tényleges Shazam appban be lehet állítani a felismert dalt egyből rakja Apple Music-ba (my shazam tracks playlist) így kényelmesebb számomra. Shazam app még adott több hónap AM előfizetést is.
-
merqree
őstag
Sziasztok,
Ismertek olyan alkalmazást, ami szinte ugyan azt tudja, mint a Google Maps idővonala?
Tehát folyamatosan rögzíti, hogy mikor, mettől meddig hol voltam. A közlekedés módja annyira nem izgat.Tippeket előre is köszönöm!
-
Zsolt,72
senior tag
válasz
#48138511 #39185 üzenetére
Az Apple Zenét és a többi stock App-ot direkt nem írtam.
A Zene pl nekem nagyon jó, számomra simán megéri a pénzét. Androidon Spotiztam, az se volt rossz, de az almás világban ez kiütötte nálam a zöld logós streamet.
A Shazam most nincs fenn nálam, de ha jól rémlik, talán nem is kell, mert a CC-ben van zene felismerő kapcsoló. Ez egy bizonytalan “talán” részemről.
A Kulcskarika egyszerűen tökéletes, végre nem kell 3rd party app (se ceruza/papír).
A DuoLingo nem tetszik? Nekem bevált, bár azt tényleg hiányoltam, hogy csak US angol van benne. A brit jobban érthető nekem, pl SIRI is brit hölgy nálam. Igaz, már nem female a gomb, hanem 1 vagy 2 hang… -
törölt tag
válasz
Zsolt,72 #39182 üzenetére
wipr (reklámszűrő)
duolingo (majd keresek jobbat)
unsplash (hátterek)
unicredit, budapestgo, telekom és egyéb utility app
sequel (filmkeresés imdb helyett)
apollo (sajnos most szűnik meg a reddit miatt)mail, notes, files, pages, safari stb. beépített appok
apple music és classical, shazam
nasa és apollo’s moon shot ar, néhány arcade játékmuszájból chat hulladékok: messenger, viber, meet
ha lehet, alap dolgokra igyekszem a gyári appokat használni, mert tudom mire számíthatok, nincs reklám, nem szűnik meg… pl. nem kell külön pdf scanner mert a notes és files is tudja amennyire nekem kell, nem kell külön jelszókezelő keychain is elég nekem -
Kbali
nagyúr
válasz
Leonardo91 #39178 üzenetére
Ha a store-ból nem elérhető, azért a letöltési előzményeidből még vissza tudod húzni emlékeim szerint.
-
Zsolt,72
senior tag
A [link] -en érkezett kérdésre:
AdBlock Pro (reklám ellen)
Authenticator
Bank App-ja
Drivvo (autó menedzsment)
EgészségAblak (receptjeim követése)
ÉletMentő (segélyhíváshoz hasznos)
GoodID (iratok beszkennelve)
HereWeGo (offline, amíg a gyári még nem az)
iCsekk
OneDrive (15 GB tárhely)
Simple
Steam (a biztonságos belépéshez)
Telekom
Yettel -
Imi1981
veterán
Tényleg tölthető már! Örülök mert ez számomra a leghasználhatóbb itt ios-on.
-
Zsolt,72
senior tag
válasz
Leonardo91 #39176 üzenetére
Így igaz.
Azt furcsállom, hogy pl tavaly [volt róla hír] , most pedig semmit sem találtam.
-
Imi1981
veterán
Sziasztok! Ez most, hogy történt? Ma jött frissítés a Microsoft SwiftKey billentyűzethez erre azt írja mikor frissíteném hogy el lett távolítva az áruházból! Aznap mikor jön frissítés el is távolítják? Ez a legjobb billentyűzet itt ios-on és nagyon nem szeretném ha megszűnne.
[kép] -
Kbali
nagyúr
válasz
zolnagy #39170 üzenetére
Én is céges telefonon használom, ebben a legalacsonyabb a "kényelmi díj".
Előre szoktam tölteni, nincs beállítva automatikus feltöltés, szól, ha az egyenleg a beállított szint alá csökken, több autót fel lehet venni, tudja a zónákat (már ahol). Szól, ha lejárna a parkolási időd, stb...
Jó a Parkl is, ott megadott kártyáról percre vonják a díjat, talán több a kényelmi díj, de utcai parkoláshoz a másikat használom. -
Garada
őstag
válasz
nylontacsko #39171 üzenetére
Live Activities is elérhető, néha jól jön az is ha feledésbe merülne a parkolás.
-
Bondix
aktív tag
Létezik olyan Facebookhoz aplikácio telefonra ami jelez ha mondjuk egy megadott xy nevű ismerősöm elérhető?
-
tuzpenge
őstag
A mobilfizetés app is jó és kevesebb a sarc mint a simple-nél..
-
Garada
őstag
válasz
noorbertt #39156 üzenetére
Én ezt használom, külföldön is tökéletesen lehet vele parkolni és hazai használatra is jó szerintem. Apple Pay lehetőség miatt én nagyon szeretem.
-
zolnagy
őstag
válasz
MasterMark #39160 üzenetére
Köszi, jól hangzik. Akkor átállok.
-
válasz
MasterMark #39160 üzenetére
+1 a parkl-re....
-
MasterMark
titán
válasz
zolnagy #39159 üzenetére
Kb annyit ez is.
Viszont sokkal jobb.
Szól ha zónahatáron vagy, tud automatikus megújítást, illetve a parkolóházak is jól jönnek ha olyan helyre mész ahol van a közelben.Meg plázákban ahol Parkl-es a rendszer ott, nem kell nyomkodni semmit, rendszám alapján beenged aztán levonja. Nem kell kártyázgatni meg automatánál szenvedni a fizetéssel.
-
zolnagy
őstag
válasz
MasterMark #39158 üzenetére
Ez mennyit vesz le kezelési költségnek?
Jelenleg a Simple-t használom, az 80 Ft körül, de legutóbb pont nem működött valamiért, mikor kellett volna, ezért nyitott vagyok a váltásra. -
noorbertt
őstag
Sziasztok
Fasz voltam és SMS-be a másik autót adtam meg parkolásnál
/szerencsére nem lett baj/ , viszont van valami ajánlott app ahol tudok indítani, leállítani és autót választani parkolásnál?
-
törölt tag
A Twitter után a Reddit is elkezdi gyilkolni a 3rd party klienseket.
Apollo will close down on June 30th. Reddit’s recent decisions and actions have unfortunately made it impossible for Apollo to continue. -
DeFence
tag
válasz
DeFence #39144 üzenetére
Ez mind nagyon szép, de a kérdés az lenne hogy lehet youtube prémium élmény ingyen IOS-en? Androidon a Vanced e célt szolgálja főképp. Böngészőben androidon sem szerettem használni sosem.
Azért voltam arra kíváncsi, tényleg van e ilyen megoldás, hogy külső fájlt lehessen telepíteni, amit ipa fájlnak írnak.
Annyi ilyen videó van fent és érdekelt volna hogy itt a sok sok hozzászóló közül volt e valaki aki próbált ilyet. -
Steelers
senior tag
Sziasztok! Aki használ Outlook levelező appot, kapja rendesen az értesítéseket? Mert nekem 16.5 óta nem jelez és watchra sem jönnek az értesítések.
-
Zsolt,72
senior tag
válasz
consono #39145 üzenetére
Igen, az [Adblock Pro: Safari] képes rá. Böngészőben használva reklám-mentes vele a YT.
-
DeFence
tag
Sziasztok.
Androidról jövet, érdekelne hogy van e valami megoldás YouTube Prémium megvásárlásának kiváltására? Mint a YouTube Vanced volt.
Rá kerestem a topikban, de vagy régiek a vagy nem erre gondoltam.
Van olyan aki próbálkozott appstore-on kívül telepíteni YouTube++ app-ot?
Videók és youtube vanced ios oldalán ez van írva lehetőségként, vagy a jailbrake-es dolog de az nem érdekel. Ez mind mese lenne habbal? -
nOvOp
senior tag
válasz
smallmer #39138 üzenetére
Én a Money manager appot használom. Itt van lehetőség fotó feltöltésére is egy-egy váráslás felvitelekor.
-
-
smallmer
őstag
Sziasztok!
Egy olyan alkalmazást keresek amivel tudom követni a kiadásaimat egy hónapban.
Arra lenne szükségem, hogy le tudjam fotózni a blokkot a vásárlást követően és be tudjam írni, hogy mennyi van rajta összesen. Kb ez kellene. Létezik ilyen app?Köszönöm
-
cigam
titán
Nem kellene aktualizálni az összefoglalót? Már 3 éve, hogy megszűnt az Endomondo.
-
Thronks.90
tag
Sziasztok!
Olyan program kellene iphone- ra, gps tracket tud készíteni, átlag, max sebességről és/ vagy útvonalról, bár ez utóbbi nem számít, mindezt lezárt képernyőnél.
Köszönöm ha tudtok segíteni.
Max 10€. -
schor
tag
válasz
nylontacsko #39132 üzenetére
Rányomsz, hogy megvennéd a fizetős pro-t, akkor feldob egy ablakot, ahol meg tudod erősíteni a vásárlást, valamint ugyanott felajanlja, hogy nezd meg, hogy a bankod a támogatott bankok listáján van-e.
-
zolnagy
őstag
válasz
Garada #39133 üzenetére
Köszi!
Közben külföldi oldalak is ezt hozták ki az egyik legjobbnak, így ma ezt használtam.
Elég sokat tud és nem is volt időm nagyon átrágni magam mindenen, csak a magyar offline térképet töltöttem le. Egy jó ideig kerestem, hogy hogyan tudom belőle megnyitni a gpx fájlt, amit letöltöttem, de nem leltem, aztán faék módszerrel a gpx fájlt küldtem a filekezelőben rá az app-ra. Ezután már ott volt a "megjelenített nyomvonalak" között.
De jó lenne, ha egyszerűbben is hozzá lehetne adni közvetlenül a gpx fájlokat.
A másik, amit nem leltem benne, hogy néma. Lehet ez ilyen, csak egy ideig kerestem benne a hangos navigációt is.
A harmadik dolog az én hibám, mert a túraútvonalon fordítva indultam el (körtúra), így mindig vissza akart fordítani a kiinduló helyre.. de a nyomvonalat legalább láttam, merre kell menni -
schor
tag
válasz
nylontacsko #39128 üzenetére
Láttam magyar bankot a listán, de ami nekem kell, az az ausztriai Erste.
Valójában csak ezzel a hozzáféréssel lenne értelme számomra az appnak, különben valóban tök macerás. -
schor
tag
Közben rájöttem, hogy a nevem beírásakor elütöttem egy betűt, nyilván emiatt nem jön létre a kapcsolat.
Viszont azóta a név megadása mezőt nem tölti be újra, tehát korrigálni sem tudom.
Az appot töröltem, újra telepítettem, de így sem működik.
Totál tanácstalan vagyok... -
schor
tag
Egy kis segítséget szeretnék kérni.
Megvettem a Money Pro fizetős verzióját, amivel már az online tranzakciókat is le tudnám tölteni közvetlenül a bankból. De ehhez ugye kapcsolódni kellene a bankomhoz. A bank fenn is van a listán (Erste Bank und Sparkasse), de valamiért mégsem kapcsolódik, csak teker a betöltés.
Mi lehet a probléma? -
zolnagy
őstag
Aki használ ilyet, melyik GPX tracker alkalmazást érdemes letölteni? Az se baj, ha ingyenes, most csak egy túrához kell.
-
Imi1981
veterán
válasz
eastsider #39122 üzenetére
Használtam transmissiont is de a gyári webui szerintem nagyon nem jó, sokkal kényelmesebb a qbittorrent vuetorrent webes felület ios-on. Volt egy speciális webui ami már funkció gazdagabb volt de az se volt kényelmes. Persze kinek mi. Androidon sokkal jobb az tény a külön alkalmazásokkal! Nekem ez is nagyon hiányzik a sok más dolog mellett. Jó jó az ios de nem nekem való. Én tutira vissza megyek droidra majd valamikor. Egyelőre elvagyok itt.
-
eastsider
nagyúr
válasz
MasterMark #39119 üzenetére
Első iphonem, első negatívum eddig… marad a web ui. Köszi azért
-
eastsider
nagyúr
Sziasztok
letezik transmission remote gui iosre? -
Zsolt,72
senior tag
válasz
nylontacsko #39116 üzenetére
Jól érted, nem érint.
-
nylontacsko
senior tag
válasz
MasterMark #39115 üzenetére
Akkor ha jól értem az én esetemben "nincs is jelentősége" ennek a levélnek.
- a fotókat automatikusan az iCloudba mentem és onnan is szedem elő amire szükségem van.
- az eszközeimen így továbbra is elérhetőek lesznek a fotók (Mac, iPad, AT) igazából ez a legfontosabb funkció amit az egész család használ -
MasterMark
titán
válasz
nylontacsko #39114 üzenetére
Melyik részét nem érted?
A fotóstream az egy más dolog mint az iCloud Fotók.
-
Imi1981
veterán
Nálam mindig kilép 20 másodperc után a teamviewer. Nem tudok vele mit csinálni. Androidon jó ugyan azzal a teamviewer fiókkal szóval ios-on nem jó valami. De már mindegy mert a rustdesk bevált! Pofon egyszerű és nagyon gyorsan csatlakozik és jól működik! Egy kis hülyesége van hogy mikor csatlakozik nagyon nagyítva mutatja a képet de ezt gyorsan tudom orvosolni úgyhogy elnézem neki. Egyelőre ez marad. Ja és nem bontja a kapcsolatot mint a teamviewer!
-
Imi1981
veterán
Azt nem értem, hogy ugyan azzal a fiókkal androidos mobilon addig használom ameddig akarom a teamviewert ! Csak ios-on csinálja a hülyeséget . Nem értem miért. Anydesk is van fent de annál meg az ilyen szövegkijelölések olyan nehézkesen működik mobilról . Meg van egy két dolog ami egyszerűen jobban működik teamvieweren de azt meg ugye iPhone-on 20 másodpercig tudom használni mert kilép 😏. A Windows távoli asztal tökéletesen működik és azt használnám minden gépen a családban de az meg mikor csatlakozok rá zárolt képernyőre lép és nem látják mit csinálok. Pedig ez lenne a legjobb!
Windows fórumon ajánlották a rustdesk-et most ezt kipróbálom hátha. -
Imi1981
veterán
Sziasztok! Használ valaki itt teamviewert? Én iPhone 13 pro - n használnám és Windows 10 PC-t vezérelnék vele de kb 20 másodperc után idotúllépés miatt bontja a kapcsolatot. Androidos telefonon nem csinálja ezt ugyan azzal a teamviewer fiókkal ugyan azt a PC-t vezérelve ! Mi lehet a gond ios - en? Így konkrétan használhatatlan. Van fent anydesk ideiglenesen ami jól működik csak számomra nem olyan kényelmes, meg bizonyos funkciók nem működnek olyan jól mint teamvieweren.
-
Zsolt,72
senior tag
A Telekom alkalmazásban elérhetővé vált a Touch vagy Face ID-val történő belépés.
[kép] -
oszi666
őstag
Sziasztok, a neten nem talaltam egyertelmu valaszt szoval itt megkerdeznem:
kaptam .ics formatumu event meghivot vagy mit. Ezt hogyan tudom importalni naptarba? Probaltam gmaillel, apple mail appal, google calendarral es apple calendarral is.
gmailes email fiokot es calendart hasznalok
Új hozzászólás Aktív témák
- leobog hi 75 épített billentyűzet - evangelion unit 08 Mari Makinami ihlette
- Samsung Galaxy S23 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Alufelni 4 db., R16 méretű gumihoz (pl. Ford Galaxy II) (az ár 4 db-ra vonatkozik)
- INTEL PC KONFIGURÁCIÓ: Számítógép helytakarékos, kisméretű Mini ITX házban, SSD nélkül
- IPhone 12 Pro max 256GB gyári független új akku!
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-G5 I 8GB I 128SSD I 12,5" Foltos FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy S24FE 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest