Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
aktív tag
válasz SharpSA #40458 üzenetére
Hívásidőre van statisztika, ami nullázható (óra:perc), a klasszikus androidos “runtime” iOS alatt tudtommal nincs. Volt ilyen a Symbian alatt is, sőt, az öreg nyomógombos Nokiák is meg tudták jeleníteni.
Már nekem sem érdekes ez az információ, amióta iOS-t használok.
[ Szerkesztve ]
-
Angrybird
csendes tag
válasz SharpSA #40212 üzenetére
Leellenőriztem újra.
Tehát az a szitu, hogy lezáratlan mobilt kilopnak a kezemből, tehát nyitott a képernyő és akkor nyomnak egy repülőgép módot, akkor fut a parancs. Lefut, bezár a képernyő, ezt látom a vezérlőközpont alatt, hogy megcsinálta, de nem tűnik el a vezérlőközpont magától. Nagyon figyeltem, hogy a face ID ne működjön természetesen, nem nézek bele, valóban zárt lesz. Ennél jobban nem tudom leírni, remélem világos. -
tboldi
nagyúr
válasz SharpSA #39469 üzenetére
Amúgy pedig már teljesen rászoktam, hogy a CC-ben állítsak hangerőt.
Én meg a telefon oldalára gondoltam.Amúgy talán egy Reddit-thread volt ugyanerről, amit olvastam, tényleg a hangerő csúszkája került ki (hellyel-közzel), és sokan hiányolják. Én mondjuk pont nem, volt már, hogy félrenyúltam és mini infarktust kaptam, ahogy beletekerés helyett elkezdett üvölteni.
[ Szerkesztve ]
-
oba
addikt
válasz SharpSA #39420 üzenetére
Androidon csak ezt használtam. Itt most picit lomhábban tölti be az oldalakat mint a safari. Lehet,hogy a reklám és követésblokkolás miatt, nem tudom. Jó lenne ha alulra is lehetne helyezni a lapsávot.
Kézzel készült óraszíjaim - https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/oba/index.html
-
sztanozs
veterán
-
Mela Kehes
Topikgazda
válasz SharpSA #38525 üzenetére
Több eszközön (iPhone, iPad, MacBook) használom. Most pont azért lett érdekes, mert új iPad-et vettem és nem is találom már az appstroe-ban a 2-t. Egyébként mi a különbség a 3 és a 2022 között? Azt hittem a 3 ami következik a sorban.
"Ha lehet menni akkor menjünk, ha meg tökölni kell akkor meg tököljünk."
-
Laslow
senior tag
válasz SharpSA #38000 üzenetére
Szívesen. Viszont szerintem ne becsüld le, mert azért olyan béna csak nem lehet, ha már 7 éve szinte minden nap játszom vele, és egyáltalán nem unom. A modern társasjátékok világa hihetetlenül gazdag, és biztos vagyok benne, hogy számtalan olyan játék létezik, amikért egész életedben oda lennél akár te is, ha egyszer leülnél játszani velük pár barátoddal, és felfedeznéd, hogy jé, ilyen is létezik. Légy nyitott! (Szerintem.)
"A Bijou olyan, mint mikor egy gyönyörű, csillagos nyáréjszakán nagyon-nagyon szomorú vagy, és közben mézes epret eszel" - http://bijoumusic.hu
-
kory24
őstag
válasz SharpSA #37992 üzenetére
Ez így azért nem igaz.
Hiába vettem meg android-ra, attól még meg kellett vennem ios-re is. (ami persze érthető)
Viszont valóban megéri sztem is az árát, ezt használom pc-n is.
Telefonon is tud automata kitöltést.
Tud tárolni WebDav-on keresztül adatbázist, ha a NAS tud ilyet akkor az eredeti kérdezőnek is jó lehet
-
Laslow
senior tag
-
Laslow
senior tag
válasz SharpSA #37934 üzenetére
Azt gondolnám a bekapcsol WiFi és Bluetooth valamennyire eszi az akkut, ezért nem árt kikapcsolni őket, hogy ne szkenneljen pl egész nap WiFi után, ha egyébként épp strandon vagyok, nem otthon...
"A Bijou olyan, mint mikor egy gyönyörű, csillagos nyáréjszakán nagyon-nagyon szomorú vagy, és közben mézes epret eszel" - http://bijoumusic.hu
-
-
schor
tag
válasz SharpSA #37594 üzenetére
Köszönöm a segítséget, megcsinalom ezeket a beállításokat.
Már csak azt nem tudom, miért nem jellenik meg a kontaktjaim jó része. Ez biztosan valami beállítási probléma, mert a saját Mail appban sem látom, pedig a Gmail fiókhoz minden be van kapcsolva.Ahhh.... Ez az első iPhoneom, és olyan nehézkesen megy minden még...😁
-
-
-
sztanozs
veterán
-
Noxy
veterán
válasz SharpSA #36617 üzenetére
és utólag lehet látni kivel mikor beszéltem?
A telefon app előzményiben ott van, kivel mikor mennyit beszéltél, év, hónap, nap, óra, percre pontosan.
Nem értem hogy ehhez miért kellene naptár?''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
trobi28
addikt
válasz SharpSA #35986 üzenetére
Nem fogom és nem elvi kérdés miatt, meg "azért se" az oka, egyszerűen nem érzem szükségét.
Amikor megjelent kipróbáltam. Akkor kapcsolatm ki, amikor a Google fotók kompatibilitási problémákat produkált, nem tudott mit kezdeni a Life fotókkal, mit ahogy a HEVC formátummal is gondok voltak. Utóbbit még fel lehetett tölteni, de amikor letöltöttem és kezdeni akartam vele valamit, na akkor jöttek a gondok. Azt is átállítottam JPG-re és azóta sem hiányzik A Life fotót már megoldotta a Google, lehet, hogy az utóbbit is, de nem akarok meglepődni, hogy egy meló miatt lőtt fontos fotóval szívjak, amikor gyorsan kell az anyag.
Nincs nekem erre időm, hogy az Apple által kitalált egyedi szabványú "vackokkal" kínlódjak. Félreértés ne essék, szeretem az Apple ökoszisztémát, de Windows-on (is) dolgozom, az Apple meg úgy gondolja, hogy rajtuk kívül nincs élet! Innen üzenem Timi bácsinak, de van
Ha olyan fejlesztés érkezik, amit tudok használni normálisan és nem kell nagyobb kompromisszumot kötni, akkor használom és emelem kalapom az Apple előtt
Kijelenthetem, hogy Life fotó tagadó vagyok, én kérek elnézést ezértBoldogok a tudatlanok, akiket nem terhel gondolat súlya!
-
törölt tag
válasz SharpSA #35622 üzenetére
Évtizedek óta megszokott neten, aki angol billentyűzetes számítógépen kezdett DOS parancsokat írni, programozóknak is angol billentyűzet kényelmesebb, mobilról pedig egyszerűen gyorsabb és hatékonyabb. Az agy siman kipotolja az ekezeteket automatikusan. Az igénytelenség inkább, amikor fordított ékezettel "igyekeznek" és akik kihagynak pontot, vesszőt és szóközt.
-
moleculez
veterán
válasz SharpSA #35622 üzenetére
Én el tudom nézni, nem zavar, de magam nem szerettük ékezet nélkül írni. (GBoard Swipe)
Amúgy főleg külhoni magyaroknál figyelhető meg, valamint a fiataloknál. De ma már online térben simán elfér. A butaság, a műveletlenség az úgyis a tartalomban mutatkozik meg. .Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
Noxy
veterán
válasz SharpSA #35099 üzenetére
Gondolom a szerződéseket akarod iPad-l megcsinalni, majd kinyomtatni hogy az üf.. alá is tudja írni. Ha ez a munkád akkor megérné egy ilyenbe beruházni. [link]
''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
MasterMark
titán
válasz SharpSA #35095 üzenetére
Nem iOS app, ez egy nyomtatószerver.
[link]
Common UNIX Printing SystemCUPS is the standards-based, open source printing system developed by Apple Inc. for macOS® and other UNIX®-like operating systems. CUPS uses the Internet Printing Protocol (IPP) to support printing to local and network printers.
[ Szerkesztve ]
Switch Tax
-
törölt tag
válasz SharpSA #35018 üzenetére
Ennyi teendőre a dedikált feladat appokat találták ki: Reminders, To Do ott lehet pipálni, kihúzni. Amúgy én se tudom mikor melyiket használjam a jegyzet, naptár és feladat közül. Pl. a Reminders jó felismeri ahogy írom holnap fél ötkor valami, felismeri a szövegből az időt, csak nem látom hogy lehet előtte egy órával jelezzen. Ha a naptárba írom be ott szépen beállítom az esemény idejét és előtte mikor figyelmeztessen, hogy oda is érjek. Havi számlákról ismétlődő naptári esemény. Bevásárlólista jegyzetben.
-
törölt tag
válasz SharpSA #35014 üzenetére
Az nem jó, ha naptárban eseményként adod hozzá és akkor egy helyen minden? Esetleg csinálni plusz naptárat pl. magán és meló dolgok.
Valószínűleg az alapötlet az Apple, Microsoft és Google megoldásainál is az, hogy akinek nagyon sok napi teendője van, annál alap nézegeti a külön Reminders, To Do feladat appot, hogy ne a naptár legyen tele mindennel, ezért külön hely.
Én nagyon rendetlen vagyok, néha jegyzetbe írok bevásárlólistát, néha a reminders-ben helyalapú emlékeztetőt, néha csak simán naptári eseményként beírom pénteken 5-kor fodrász előtte értesítsen stb. Widgetben calendar és reminders is kirakva, aztán reggel átfutva látom mi következik. -
Cyberbeni
addikt
válasz SharpSA #35010 üzenetére
Settings > General > Background App Refresh
És ott lehet választani, hogy off/wifi/wifi+cellular, illetve külön alkalmazásonként is ki lehet kapcsolni.Ha ez be van kapcsolva (és a fejlesztők megcsinálták, hogy ilyen esetben a notification után az egész emailt letöltse), akkor elvileg nemsokkal a noti megjelenése után ott kell lennie a teljes emailnek, amikor megnyitod az alkalmazást. (De a listában szerintem akkor is ott lehet, ha ez ki van kapcsolva, max a megnyitással kellene várni, amíg le nem tölti az egészet)
-
SharpSA
veterán
válasz SharpSA #34985 üzenetére
Tehát... Telepítve a telefonon: AirMail, Outlook, Spark.
Küldtem saját magamnak IMAP, illetve Google fiókból is egy teszt levelet.
Mindegyik app jelezte, hogy megjött az email, de egyikben sem volt benne miután megnyitottam, hanem akkor frissült a lista. Szerintem ez mindenkinél így van, ezzel kapcsolatban nincs semmi beállítás. AirMail és Outlook kb. egyforma idő alatt mutatja ilyenkor az új levelet, a Spark sokkal gyorsabban. Korábban használtam már a Spark-ot, azzal az volt a bajom, hogy az órán volt hogy befagyott az app, nem tudtam törölni vagy olvasottá tenni időnként a levelet.Továbbra sem értem, hogy az Outlookban miért jelenik meg duplán a névnap naptár... Ez minden más Naptár appban csak egyszer jelenik meg, ahogy kell.
[ Szerkesztve ]
Mindenki a maga korlátja és lehetősége is egyben
-
-
col
addikt
válasz SharpSA #35001 üzenetére
Ok, akkor lehet félreértettelek. Nekem a gmaillel összekötve is van (teendő és) emlékeztető funkció benne, de ez akkor nem a te elképzelésed szerinti.
De esetleg keress rá google tasks programra is.[ Szerkesztve ]
Si Vis Pacem - > Parabellum. //// Iphone 6 Plus valamint egy Iphone SE (2022)
-
col
addikt
válasz SharpSA #34985 üzenetére
Én tegnap ismét kipróbáltam az Outlookot. Sajnos továbbra sem tetszik nekem, a gmailben kapott leveleket ha megnyitom és utána ismét olvasatlanná teszem, akkor már nem jelzi azokat olvasatlannak. Szóval én maradok továbbra is a Gmail appnál, pedig van OneDrive fiókom is, amivel jól együttműködne az Outlook.
[ Szerkesztve ]
Si Vis Pacem - > Parabellum. //// Iphone 6 Plus valamint egy Iphone SE (2022)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest