Hirdetés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Gamer headsetek a felsőkategóriából
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Androidos fejegységek
- OLED TV topic
- Milyen notebookot vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- MediaTek alapokon dolgozik a Honor Pad V9 is
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
rmehesz
tag
válasz Shyciii #38986 üzenetére
Csak elvi szinten kérdezem pontosan emiatt, hogy azt mondjuk, hogy a hőt sem szereti. Ha vezeték nélküli töltővel töltöm a telefont akkor meglehetősen meleg lesz még tokon keresztül is a telefon (érthető okból) - sokkal melegebb mintha kábellel tölteném. Ezek szerint lehet, hogy a vezeték nélküli töltés ártalmasabb az akkunak?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Sziasztok!
Mitől lehet, hogy Facebookon néhány posztnál nem látom a like-okat és a hozzászólásokat? Ha nem vagyok bejelentkezve, akkor megjelenik a like és hozzászólások is látszanak.[ Szerkesztve ]
-
Shyciii
veterán
Ha nem érted, akkor nem is követed sem a Tesla, sem Elon Musk életútját, Karotta "híradójával" egyetemben, mert gyakorlatilag minden hír amiben Elon Musk-ot, Teslát elmeszelik akár szakmailag, akár emberileg, az valahogy nála sehogy nem kerül szóba. Továbbá az "önvezetést" is nekik tulajdonítja Karotta, közben más cégek jóval előrébb járnak, de persze erről is nagyon kussol. Amúgy meg nem én találtam ki, hogy erősen Tesla párti, rengeteg komment volt a videói alatt is, és más fórumokon is, szal igen sokan észrevették már ezt. A volt munkatársairól nem is beszélve.
Nah de ez iOS fórum, úgyhogy részemről ennyi.[ Szerkesztve ]
-
Shyciii
veterán
Bocsi, de Karotta azóta nem hiteles személy, amióta szemellenzően Teslázik, és a bakikról, hibákról, gondokról erősen hallgat. nem véletlen, hogy a Totalcar bagázsa teljes mértékben anno kicserélődött.
Amúgy meg annyit arról, hogy az Li mezőkből milyen sok van, hogy már csak 3 nagy mező/ország létezik. Jah és nézd azt is, hogy ha 2025-re csak elektromos lehet az új autó, akkor mennyire fog megugorni a használata az Li-nek. Arról nem is beszélve, hogy most már fogyasztói társadalom vagyunk 100%-ban, tehát a tartósság huszadrangú.
Amúgy a visszanyerésről:
"Bár egyelőre csak kevesen, de vannak már olyan cégek, amelyek speciálisan ennek az akkumulátornak a feldolgozásra szakosodtak, mint a belga Umicore és a német Redux. Bár különböző eljárásokkal képesek kinyerni a lítiumos akkumulátorok kobalt, nikkel és réz tartalmát, a tiszta lítium elkülönítése az ő véleményük szerint is elméletileg ugyan lehetséges, ám a gyakorlatban olyan komplex és költséges folyamat, hogy nem mindig éri meg."
Tehát a vissza lehet nyerni inkább csak elmélet...A NiMH meg mélymerül, memória effektusos, stb... egyik sem tökéletes.
Igen. Mostani használat miatt az Li a megfelelőbb, de ha belegondolsz az NiMH-t pont nem érdekelte, hogy 100%-on töltötted még. Viszont nem kultíválta, hogy sokszor rátöltesz. Igazából a probléma, hogy nagyon megakadt az akksi technológia. Kísérleti fázisban jópár van, de valahogy onnan nem tudnak kijönni.
-
consono
nagyúr
válasz Shyciii #38989 üzenetére
Gondolj bele, hogy gyerekkoromban még azzal riogattak, hogy elfogy az olaj Az lassan nem kell majd senkinek... Most épp a lítium van terítéken, aztán majd jön a következő...
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
Shyciii
veterán
válasz totron #38988 üzenetére
2-3 commentben soroltuk az előbb. És akkor még nem vettem hozzá azt is, hogy igencsak véges a Li készlet, pedig még csak most jön a java az akkumulátoros autók miatt, közben meg az alternatív megoldások még sehol. Persze nézhetem úgy, hogy nem az én életem során jön a gebasz, úgyhogy lexarhatnám.
-
Shyciii
veterán
válasz balinlin #38985 üzenetére
Az biztos. Se a forróságot, se a nagy hideget nem szereti. Persze, valójában nem 100%-ra tölti, hanem mondjuk 98-99, de még az is túl van az optimális tartományon. Amúgy sok szempontból ez a Lítium-os megoldás rosszabb, mint az Ni-Mh volt. Meg persze azért van amiben jobb is, de rohadt érzékeny egy csomó dologra.
-
balinlin
senior tag
válasz Shyciii #38982 üzenetére
Ez igaz is hogy egyik szélső állapotot sem szereti a Li akku, csakhogy ha működik a vezérlése se 0-rá, se 100-ra nem tudod tölteni. Akármennyire is azt írja ki a telefon, az vezérlés által megengedett tartományt jelöli.
Persze biztos lehet nyerni vmennyi akkuidőt, de mondjuk hogy hányszor fagyasztod vagy főzöd meg, az lehet többet számít. -
Shyciii
veterán
válasz Ádám16 #38983 üzenetére
No igen. Ez a kettő nekem is hiányzik az S22 után, de az is hiányzik, hogy nem lehet külön hangerőt állítani az értesítéseknek, ébresztésnek. Azért így 2023-ban eléggé vicc, hogy én szerkesszem meg a számítógépen az ébresztőhang hangerejét, és úgy töltsem fel, aminek a menete szintén egy vicc kategória. De mondhatnám a simenkénti csengőhang hiányát is stb. Olyan mintha az ios egyik felét hozzáértők, gondolkodók készítették volna, a másik felét meg valami barlangból jött fejlesztők eszkábálták volna össze.
-
Shyciii
veterán
válasz totron #38980 üzenetére
A Li akksi sokkal jobban bírja, hogy ha többször töltöd akár 1 nap alatt is, mintha teljesen lemeríted vagy ha 80% fölött töltöd. Sőt, azt kifejezetten nem szereti, ha 100%-on nyomja még rá. Jobban fárad, mintha sokszor töltöd 10%-80% között. De mondom ezzel max csak az foglalkozzon, aki több évig szeretné használni akksi csere nélkül, mert amúgy elég fárasztó mindig ezt nézni.
Mi a rátöltés nálad? 80%-nál megáll, ha be van kapcsolva az ide vágó funkció, jelzés is kíséri.
Vagy nem. Nálam be van kapcsolva, de nem mindig csinálja ezt. Elvben tanulja a töltést a használat, és pl az ébresztő alapján, hogy mikor álljon meg 80%-nál, és mikorra töltse 100%-ra. Van hogy összejön neki (5:40-re van az ébresztő nálam), de van mikor látom, hogy már hajnal 2-kor 100%-ra nyomta, máskor meg hajnal 4 környékén kezdi a töltést 80% felett. Ez a funkció sajnos elég gyérül működik az iphone esetében. Ha nincs ébresztő beállítva, akkor meg fullra nyomja ahogy tudja (így csinál pl nekem hétvégén, mikor nincs ébresztés). Sajnos hiányzik az a funkció, amit az előbb említettek, és említettem hogy más gyártó megoldotta, miszerint fixen ne töltsön x%-ig után, mert így eléggé hektikusan működik az a funkció, hogy ő majd kitalálja.
-
Kbali
nagyúr
válasz totron #38980 üzenetére
Töltöm, használom, merítem, ahogy esik. Nem foglalkozom a mágiákkal, hogy esetleg a következő tulajnak (aki amúgy a lányom lesz valószínűleg) majd jobb lesz 3%-kal a kijelzett akku performancia. Ha tönkremegy és még használni akarom, akkor cseréltetem az akksit. 4-5 éves koráig egy gyári akksicsere bele kell, hogy férjen egy újonnan 3-400e Ft-os készüléknél.
A 1,5 éves 13-am most 94%-os, érdemi üzemidő csökkenést nem vettem észre. -
totron
addikt
válasz Shyciii #38979 üzenetére
Életszerű kérdés még, hogy ha órákon át folyamatosan szeretnéd használni akkor inkább küldj bele 1-2 ciklust vagy tartsd azidő alatt folyamatosan töltőn, 100%-on. Ez utóbbit érzem a jobb választásnak ilyen esetben. Ki hogy látja?
Beállítani nem lehet, hogy x%-tól kezdve ne töltsön rá.
Mi a rátöltés nálad? 80%-nál megáll, ha be van kapcsolva az ide vágó funkció, jelzés is kíséri. -
Shyciii
veterán
válasz Ádám16 #38977 üzenetére
Sajnos igencsak csökkenti. Persze attól függ, hogy mennyi ideig akarod használni a telefont. Ha 1 max 2 évente cseréled, akkor nem érdekes, max a következő tulajnak lesz kevésbé jó.
Beállítani nem lehet, hogy x%-tól kezdve ne töltsön rá. Ez a Samsung, Asus készülékeinek kiváltsága (amikről biztosan tudok). Iphone esetén max annyit tudsz, hogy létrehozol egy Shortcut-ot, hogy x% töltés esetén küldjön neked értesítést, és akkor tudod, hogy mikor vedd le a töltőről.
Esetleg az álványos qi töltődből ilyenkor húzd ki a kábelt, és akkor nem tud tölteni -
Ádám16
addikt
Van egy vezeték nélküli töltő az irodaasztalomon, amit telefontartónak is használnék töltésen kívül.
Valahogy be tudom azt állítani, hogy ha eléri a 80/100%-ot az akksi töltöttsége, onnantól ne töltsön a készülék?[ Szerkesztve ]
-
totron
addikt
Safariban elmentett jelszó megnézhető valahogy?
-
la_cc
addikt
válasz Rage47 #38966 üzenetére
Én egy egy jelszókezelőben szeretnék össze vonni mindent, most a Bitwarden-t tesztelgetem, hogy oda gyűjtök össze mindent és akkor jött az ötlet, hogy amúgy is fizetek icloud-ot, mért ne oda...?
Szerk.: Most látszólag elfogadta az engedélyezést.
[ Szerkesztve ]
~ ~ ~ Q('.'Q) Q=('.'Q) ~ ~ ~
-
Astery
senior tag
Sziasztok!
Online rádió hallgatására van ajánlott app? Kipróbáltam a gyári zene alkalmazást. Az egy dolog, hogy a helyi adókat magától nem adja ki mert rákeresve megvannak. A nagyobb gondom vele, hogy nem lehet (nem tudom) őket kedvencekbe kigyűjteni.[ Szerkesztve ]
-
snorbi82
senior tag
Nálam is tökéletesen működött!
IPhone 15 Pro Max, Iphone 13
-
Shyciii
veterán
Gmailben nincsen a felső sorban reklám. Nekem csak az outlook és mymail alkalmazásban jelent meg.
A Gmail azért nem jó nekem, mert nem küld értesítéseket olyan levelek esetén, amik automatikusan az Inbox-ból egy szerver szabály alapján rögtön áthelyeződnek. Márpedig sok ilyen van nekem a céges levelezés esetén. Ha ez nem lenne gond a Gmail-nek, akkor azt használnám. -
col
addikt
válasz consono #38958 üzenetére
Nekem ilyen nincs a gmail kliensemben. Ilyen "reklámmal" még nem nagyon találkoztam se a webes felületén, se a telefonos app-ban, pedig megjelenése óta használom a gmail-t, az első "tesztelőkörben" regisztráltam email címet ott és azóta is kb 3-4 gmail címet használok folyamatosan, sőt más postafiókok is ide vanna irányítva, de a spameket korrekten kiszűri (kb. 95%-ban) és kéretlen reklámot még sose kaptam.
Si Vis Pacem - > Parabellum. //// Iphone 6 Plus valamint egy Iphone SE (2022)
-
consono
nagyúr
Nem erről van szó. A legfelső levél a Gmailben (ha nincs as blocker, akkor a neten is, webes kliensben) néha reklám szokott lenni. Nem spam, oda tett reklám. No ilyent én az Outlookban még sosem láttam. Sem a weben sem kliensben.
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
col
addikt
válasz consono #38956 üzenetére
A spam-et ne keverjük a program használata során fel- és előugró reklámokkal.
Bár most nem csak régebben használtam az outlook-ot, jelenleg a gmail saját appját használom, de egyikben sincs reklám. Spam levél lehet, ha az adott postafiókodba érkezik, de ezeket a kéretlen leveleket rendkívül hatékonyan kezelik az adott, fenti programok.
Nálam a gmail a telefonon sokszor hamarabb jelzi az új levelet, mint a laptopon a webes felülete.Si Vis Pacem - > Parabellum. //// Iphone 6 Plus valamint egy Iphone SE (2022)
-
consono
nagyúr
válasz Shyciii #38951 üzenetére
Az Outlook reklámot???? Évek óta használom, de ilyent még nem csinált. Durva is lenne, ha a céges leveleimet spammel gazdagítaná... Én ilyent eddig csak a Gmailben láttam. Mondjuk arra meg a sparkot használom, nálam értesít rendesen.
-
Shyciii
veterán
válasz Rage47 #38953 üzenetére
Az a gmail fiók (a másik pedig egy általam létrehozott email szerver) tökéletesen megy push üzenetküldéssel pl a gmail appból, mymail appból, outlook appból ios alatt. Csak a Spark esetén szarakodik az értesítés küldése egy idő után. De ahogy nézem nem egyedi eset, mert pl a gyári Mail programot szétsavazzák az App Store-ban olyan szar az értesítés küldése.
Amúgy Android-on használt Samsung Email programmal is gyönyörűen működött az értesítés küldése push-ként a nap minden percében. És persze Ad-free. Csak hát a Samsung Email nem érhető el iOS alatt. Nem is értem miért
[ Szerkesztve ]
-
la_cc
addikt
Sziasztok!
Remélem jó helyre írok.
Próbálnám az icloud jelszavakat engedélyeztetni a Windows-on, hogy ott gyűjtsem össze a jelszavaimat, de a telefonos számsor beírása után nem történik semmi, ugyanúgy ott marad a "Jóváhagyás" gomb, mintha semmi sem történt volna.
Esetleg talált vki megoldást erre?
Köszi előre is!
~ ~ ~ Q('.'Q) Q=('.'Q) ~ ~ ~
-
Shyciii
veterán
válasz consono #38947 üzenetére
Jaja, elég szimpla. Jah és persze fordítva is működik. Bármilyen doksit, képet a telóról el tudok menteni ebbe a mappába, és akkor kvázi offline elmentettem a notimra. Ez így megteszi végülis.
Már csak az ios-es email applikációkkal szívok. Egyszerűen nem találok rendeset, amiben semmilyen reklám nincsen, és rendesen megjönnek az értesítések, normálisan kezelhető. Spark lenne a legobban kezelhető, teljesen ingyenes, jól használható, de egyszerűen időnként baszik lefrissülni, és így értesítés sem jön, pedig a background futás lehetősége be van állítva.
-
Shyciii
veterán
válasz consono #38945 üzenetére
Igen, azt láttam, hogy egy régebbi verzió Silver minősítést kapott, ami so-so, de a wine iszonyat mennyiségű csomagból áll, én meg szeretem minimalistán tartani a Linuxom
Egyelőre azt csináltam, hogy csináltam a linuxomra egy egyszerű file-megosztást (samba-server-t). Ha oda bepakolom mondjuk azokat a fotókat, amiket szeretném a mobilra feltenni offline-ba, akkor a mobilon a Files-t elindítva lehet csatlakozni ehhez a megosztáshoz, majd ki kell jelölni a feltölteni kívánt fotókat, majd megosztás, utána mentés képként, és voilá, már látszik is a Fotók alkalmazás alatt. És ehhez még kábel sem kell, elég wifin lenni ugyanazon hálózatban. Ha meg 2-3 évente cserélek csengőhangot, akkor arra meg ott lesz a windows-os megoldás. -
Shyciii
veterán
Most sikerült még csak kipróbálnom, de ez egy nagyon jó program. Ezerszer jobb, mint az iTunes, és rengeteg infót ad. Képeket is simán lehet így feltölteni, letölteni. Nagyon frankó, köszi! Ha ilyen lenne Linux-ra is, akkor lenne a legtutibb. Addig a céges notit használom erre.
-
válasz #86564352 #38941 üzenetére
Kár hogy ezek a Privacy részletek nincsenek egyértelműen leírva az oldalon.
Mert ha az app csak a benne végzett tevékenységhez fér hozzá, valamint amihez külön engedélyt adok (pl. névjegyzék, fotók stb.), akkor minden oké.Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
törölt tag
Szerintem arra vonatkozik, amikor appon belül nyílik meg egy weblap ilyenkor gyakorlatilag a safari jeleníti meg appon belül és akkor az app értelemszerűen tudja mi volt az a weboldal.
-
Nem az appon van a hangsúly (szándékosan kerestem bő listával szereplőt), hanem az adatgyűjtésen. Mit jelent egy telepített programnál például a "böngészési előzmény"? Az ilyen app hozzáfér a safari teljes history-jához?
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
-
Az AppStorban, appoknál látható Adatvédelem [kép] részt hogy kell értelmezni? A telepített app korlátlanul hozzáfér az itt felsorolt cuccokhoz? Ha pl. azt írja valami programnál, "böngészési előzmények", akkor látja és szemlézi a telefonra telepített más böngészőben zajlott tevékenységet?
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
-
Shyciii
veterán
Sziasztok, két problémám lenne:
1. Egyik a csengőhangokkal kapcsolatos. Mivel még mindig nem sikerült megoldani az Apple-nek, hogy a csengőhangok hangerejét és az értesítések hangerejét, és az ébresztő hangerejét külön lehessen állítani, így úgy gondoltam, hogy az ébresztőnek a csengőhangját amit Androidoon használtam, annak a hangerejét a RingtoneMaker appstore-os appal módosítottam. Levettem a hangerejét 18%-ra és elmentettem, majd a GarageBand alkalmazással ezt kiexportáltam csengőhangnak, így már a listából kiválasztható, de továbbra is hangos. Esetleg tud valaki másik programot, amivel ez megoldható?
Vagy iTunes-al PC alatt lenne ez megoldható? Nem mintha első körben láttam volna olyan megoldást az iTunes alatt, hogy ilyeneket fel tudjak tölteni, pedig állítólag csak azzal lehet hivatalosan.2. A másik, hogy Viber üzeneteit hivatalosan nem lehet átteni Androidos rendszerről iOS-re, de találtam egy programot, ami elég masszívan fizetős, de elvben meg tudja oldani. Esetleg tud valaki olyan programról, ami ezt megoldja ingyenesen? Vagy bukom az összes beszélgetést?
-
flesh
aktív tag
válasz tuzpenge #38932 üzenetére
Az iCsekk alkalmazásban:
A Beállítások > Mentett fizetési mód-nál lehet beállítani, hogyan szeretnél fizetni!
- Nincs beállítva
- Bankkártya
- Simple fiók
- Simple alkalmazás[ Szerkesztve ]
Nokia 5110 > Nokia 3510 > Sonyericsson K700i > ETEN Glofish M700 WinCE 5.0 > Samsung Champ DUO WiFi > Samsung C6112 Dualsim > LG Connect 4G metroPCS (Cayman) > LG Optimus F6 (D505) > Nokia Lumia 930 WP8.1 & LeTV Max Pro x900 Snapdragon 810 octacore 4GB/128GB > P8 Lite+Samsung Note 3+iPhone 7 128Gb
-
tuzpenge
őstag
Sziasztok!
Évek óta használom a KT smart wifi (Kangtai) alkalmazását okos konnektorok vezérlésére (obi-s konnektorok). Tegnap óta viszont nem működik, és be se tudok jelentkezni.
Más használja esetleg ezt az alkalmazást? Nála minden rendben van, működik jól?
Köszi ha megnézed!ˣ
-
wolf13
őstag
Sziasztok!
Elég régóta használom a Simple alkalmazást , és eddig hiba nélkül működött.
Pár napja egy csekk befizetésénél ezt az üzenetet kaptam :Gondoltam nem egyedi eset, letöltöm a Plus verziót is. Annál pedig
ez az üzenet fogad , mikor beolvasom a QR-kódot:Ma ismét kellett volna használnom másik befizetéshez.
És eddig minden szolgáltatótól kapott számlát ki tudtam egyenlíteni.
Esetleg más észre vett hasonlót ? Van rá megoldás?Köszönöm.
-
col
addikt
válasz Somatom #38917 üzenetére
Nekem is havi 1-2 utalás érkezik és csak néhányszor fizetek arról, de ahogy észrevettem nem jön ezekről push értesítés, a myRaiffeisen appot használom, és most ellenőriztem be van állítva az értesítés benne
[ Szerkesztve ]
Si Vis Pacem - > Parabellum. //// Iphone 6 Plus valamint egy Iphone SE (2022)
-
Somatom
veterán
válasz tboldi #38918 üzenetére
Köszi!
A Magyar Raffi app érdekelne. Akivel a szerződést kötöttem, boci szemekkel nézett rám, hogy Androidon esetleg nem működik. Azt mondta, hogy az iPhone -ján neki jelez az app. Ezt furának tartom, hiszen a lehetőség Androidon is adott lenne.Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
Somatom
veterán
Sziasztok!
Helytálló az az infó, hogy a Raiffeisen IOS kliensalkalmazása tud push értesítésben tájékoztatni a bejövő/kimenő tételekről? Androidot használok, ezért nem tudom IOS -en tesztelni.Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
kory24
őstag
Sziasztok!
Olyan alkalmazás létezik , amelyre rá beszéléssel rögzítek jegyzetet, de ő szöveggé formázza?
-
Imi1981
veterán
Sziasztok! Microsoft fordító utolsó frissítés óta (szerintem) nem fordít szöveget és képet se úgy hogy megosztás menüben kuldeném neki! Nálatok is ilyen lett? Nincs ott a megosztás menüben [kép] . Szerettem ezt a funkciót.
-
Bondix
tag
Pár napja a Gmail es a YouTube alkalmazás olyat csinál, hogy egyszer csak bezár magától. Újra indítom megint jó egy darabig aztán bumm... (11proMax)
Ez másnál is van?
Másik alkalmazásnál nem vettem észre még. -
nOvOp
senior tag
Sziasztok!
Olyan appot keresek, ami a routerre csatlakoztatott hdd-n lévő képeket (évszámmappa/eseménymappa/kép) album szerűen tudja megjeleníteni. Van ilyen? -
nylontacsko
senior tag
válasz totron #38908 üzenetére
Apple Helpdesk.
Tőlünk annak idején kértek vásárlási igazolást. Szerencsénkre a szerencsétlenségben Telekomos vásárlás volt. Tőlük kértünk igazolást.
Apple id - jelszó kötelező volt (mármint tudni).
Ha nincsenek rajta "felejthető" adatok, akkor javaslom az "elengedést"."Akár azt hiszed, képes vagy rá, akár azt, hogy nem, mindenképp igazad lesz."H.F
-
totron
addikt
Olyan érdemben és nagy mértékben adatot spórolni képes böngészőt keresek iOS-re, mint az Opera Mini Androidon.
Más: iPhone ~5-öt ujjlenyomat véd, extulaj halott, milyen opciók vannak a telefon használatba vételére, feloldására?
-
Leonardo91
senior tag
válasz KillerATi #38905 üzenetére
Most kipróbáltam egy újat ami elégge hasonlít a zenlyhez ami valóban megszűnt 1 hete és ez a snapmap van helyette ami egy nagy 0 hozzá képest
BFF a neve , van Androidra is és iOS re is.| Samsung Galaxy S24 Ultra Titán 1TB | Galaxy Watch Ultra | Galaxy Tab S8 Ultra |
-
-
KillerATi
tag
válasz Leonardo91 #38904 üzenetére
Nálam időszakos volt, volt amikor jobban merült, volt amikor kevésbé, nem tudom mitől függ. A zenlyt sose használtam, meg ahogy tudom már meg is szűnt, vagy meg fog szűnni.
-
mcwolf79
veterán
Sziasztok !
Van valami Lokátor-hoz hasonlító alkalmazás , ami működik IOS és Android között ?
KösziIntel I5 12600K + RTX 4070 Ti + Asus B660M Plus D4 + 32 GB DDR4 RAM
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Assetto Corsa Competizione
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gamer headsetek a felsőkategóriából