Hirdetés
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Hobby elektronika
- Milyen TV-t vegyek?
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- RAM topik
- Milyen videókártyát?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsolt,72
senior tag
válasz
Schafranek #41351 üzenetére
Nekem is tetszene, ha a töltéstől függetlenül választható lenne a Készenléti mód használata. Számomra nagyon praktikus, kár, hogy csak egyféle módon használható.
-
jbl
senior tag
iOS 18.6 [link]
-
cog777
senior tag
Átolvastam 2021-ig a keresési találatokat de bem találtam megfelelő pdf szerkesztőt.
Ki kell töltenem egy pdf nyomtatványt és aláírni.
Első körben örültem hogy a Files meg tudta nyitni és bele írni. Sajnos PC-n semmit nem jelenített meg az Edge belőle. Aztán feltettem iPad-re azAcrobat Readert és abban folytattam, de legnagyobb megdöbbenésemre annak a pdf-jét sem volt képes kezelni az Edge.
Aztán PC-n Windows alatti Acrobat Readerrel nyitottam és mentettem le, az már több mindennel kompatibilis lett.Kérdés, van olyan pdf szerkesztő ami kompatibilis pdf-et képes előállítani??
Lehetőleg ingyenes vagy olcsó legyen mert nem sok doksit kell szerkesztenem... csak ki akartam hagyni a PC világot és csak ipad-et használni.
Az összefoglalóban lévő pdf expert mintha nem tudna ipad-re menteni csak előfizetéssel, hacsak be nem néztem. -
Zsolt,72
senior tag
válasz
burgatshow #41347 üzenetére
Ja.
-
Zsolt,72
senior tag
A legutóbbi frissítés elhozta az óra támogatását a Google Naptárban.
-
Nau
csendes tag
válasz
MasterMark #41340 üzenetére
Köszönöm válaszod.
Megnéztem és a NINCS van bepipálva. -
1995M
junior tag
válasz
MasterMark #41340 üzenetére
Azon van. Igazából a probléma, hogy nem lehet a rendszerben kikapcsolni magától ne dobja fel, ne triggerelje semmi, csak ha te akarod. Marad az ügyeskedés hogyan tartod oda. Az a rossz, hogy felszerelték ezeket a béna leolvasókat a Volán buszokra, ahelyett a sofőr kezében lenne egy kütyü mint a BKK ellenőrnél, MÁV kalauznál, azok 20 centiről is gyorsan lekapják a vonalkódot. Vagy ha tovább gondolom az egész kódolvasás rendszer hülyeség ahogy van, egyik közlekedési módnál te scannelsz, másiknál téged scannelnek, megbonyolították rendesen. BudapestGO is összevissza.
Metróban is mennyire unom már állandóan mutogatni és leolvassák, ideális esetben csak mutatnám a telefont és látják zöld a bérlet érvényes és ennyi, de bindzsisztánban azt feltételezik photoshop és mindenképpen leolvassák, eleve ez a jelenség vicc ott állnak a mozgólépcső alján csapatban felfele hát aki bliccel csak visszaszáll a metróra és felmegy ott ahol nincs ellenőr, így csak azokat lassítják akiknek van jegye. Évtizedek óta nem képesek egy működő normális rendszert átvenni valahonnan külföldről. -
1995M
junior tag
Tippelhetek? TouchID iPhone-od van. Annál automatikusan érzékeli az NFC chipet a leolvasó és mivel csak Apple Pay-re lehet használni azért dobja fel a kártyát hogy biztos fizetni akarsz. A trükk, hogy ne tartsd túl közel a telefont a buszos leolvasóhoz, akár 10 centiről is leolvassa a mávos vonalkódot és akkora távolságról már nem triggereli az Apple Pay-t. Megváltoztatni nem lehet ezt a viselkedést, szóval gyakorold hogyan tartod oda. 1-2 alkalommal én is belefutottam amíg TouchID iPhone-om volt, aztán odafigyeltem és nem volt probléma. FaceID-vel már nincs ilyen, bár ott meg az oldalsó gomb nyomkodást kellett először megszokni.
-
Nau
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni, hátha valaki tud egyszerű megoldást a következő problémámra.
Adott az Apple Tárca ugye, amihez hozzá van rendelve esetemben egy Revolut kártya, minden szuper, 21. század, működik (egyébként hazudnék, ha azt mondanám, hogy napi szinten használom, főleg fesztiválokon szoktam, mert egyszerűbb, mint előkapdosni a fizikai kártyát).
Nos olyan helyre költöztem, ahol esetenként előfordul, hogy Volánbusszal kell közlekedjek. Ugye, mivel 21. század, meg minden --> MÁV app, jegy megvesz, online jegy QR kóddal. Szállok fel, odatartom a mobilt a leolvasóhoz, erre azonnal felhozza a Revolut kártyát mintha fizetni akarnék a Wallet-ből, és onnantól be se csippantja a jegyet.
Van bármi egyéb beállítás, hogy automatikusan ne ugorjon fel a Tárca, vagy választanom kell, vagy Apple Tárca vagy "mobiljegy"? Töröljem a bankkártyát a Tárcából és kész?
Köszönöm előre is a segítségeteket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Jövedelem
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Hobby elektronika
- PlayStation 5
- Milyen TV-t vegyek?
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- MÁV topic
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
- felújított karcmentes Iphone 13 mini 256 GB, kártyafüggetlen zöld
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3051
- HP DL380 G7 /2x X5660, 9GB DDR3, 7x600GB SAS, 2x10G SPF+/
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Bomba ár! Microsoft Surface Laptop 4 - i7-11G I 16GB I 256SSD I 15" Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Tuf F15 FX506H / 11400H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest