Hirdetés
- Teljesítményvesztést okoz az új NVIDIA App
- Játékosoknak szánt, vezeték nélküli headset jött a PowerColor logójával
- Sokoldalú Thunderbolt 5 dokkoló érkezett a Cable Matters színeiben
- Bemutatkozott az In Win legfrissebb, AR szériás kompakt AIO-ja
- Hamarosan megjön a Samsung új, Lunar Lake-es notebookja
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
schor
tag
Sziasztok!
Olyan Útinapló alkalmazást keresek, ami GPS-szel követi, kijelzi az útvonalat, a fotókat az adott napra feltölti, jegyzetelhető, és a lényeg, hogy egy adott időszakról a képeket és a kirajzolt útvonalat egy "kisfilmbe" összefűzi.
Egy nagyobb körutazásra megyünk és szeretnék egy kvázi útifilmet készíteni.
A OneDay egészen jó lenne, de ha jól látom, az csak valamilyen könyv formában állítja össze a bejegyzéseket. -
schor
tag
válasz nylontacsko #39132 üzenetére
Rányomsz, hogy megvennéd a fizetős pro-t, akkor feldob egy ablakot, ahol meg tudod erősíteni a vásárlást, valamint ugyanott felajanlja, hogy nezd meg, hogy a bankod a támogatott bankok listáján van-e.
-
schor
tag
válasz nylontacsko #39128 üzenetére
Láttam magyar bankot a listán, de ami nekem kell, az az ausztriai Erste.
Valójában csak ezzel a hozzáféréssel lenne értelme számomra az appnak, különben valóban tök macerás. -
schor
tag
Közben rájöttem, hogy a nevem beírásakor elütöttem egy betűt, nyilván emiatt nem jön létre a kapcsolat.
Viszont azóta a név megadása mezőt nem tölti be újra, tehát korrigálni sem tudom.
Az appot töröltem, újra telepítettem, de így sem működik.
Totál tanácstalan vagyok... -
schor
tag
Egy kis segítséget szeretnék kérni.
Megvettem a Money Pro fizetős verzióját, amivel már az online tranzakciókat is le tudnám tölteni közvetlenül a bankból. De ehhez ugye kapcsolódni kellene a bankomhoz. A bank fenn is van a listán (Erste Bank und Sparkasse), de valamiért mégsem kapcsolódik, csak teker a betöltés.
Mi lehet a probléma? -
schor
tag
Olyan jegyzetelő/napló alkalmazást keresek elsősorban ipadre, ahol egy általam készített sablon (kérdőív) válaszait kézzel írhatom be. Nem a billentyűzeten bepötyögöm, hanem A.pencillel kézzel írható.
Az üres sablon lementhető legyen és újra kitölthető.Ha még olyasmit is tudna, hogy tartalmat beszkennelek mellé, egy naptárban látom az aznapi jegyzeteimet, iCloudba ment... Ez hab lenne a tortán, de nem elengedhetetlen.
A Day One napló app majdnem tökéletes, de pont a legfontosabb hiányzik, kézzel csak egy külön kvázi lapra lehet írni benne, az általam előre megírt sablon csak billentyűzettel tölthető ki.
Köszönöm, ha tudtok valamit ajánlani 🙂
-
schor
tag
Köszönöm Nektek a választ, megnezem, kipróbálom 😊
-
schor
tag
Sziasztok, olyan Shiftcalendart keresek, amiben nem csak a saját munkabeosztásomat tudom feljegyezni, hanem a család többi tagjáét is, mert már képtelen vagyok fejben tartani, hogy ki mikor szabad, mikor dolgozik.
Az lenne a lényeg, hogy mindenkiét külön lapon lehessen kezelni, megjeleniteni, de ha akarom egyben is lássam az összeset.
Legyen normális widget hozzá, de az export, nyomtathatóság és egyéb extrák nem fontosak.
Köszönöm szépen, ha tudnátok ajánlani valamit. -
schor
tag
válasz SharpSA #37594 üzenetére
Köszönöm a segítséget, megcsinalom ezeket a beállításokat.
Már csak azt nem tudom, miért nem jellenik meg a kontaktjaim jó része. Ez biztosan valami beállítási probléma, mert a saját Mail appban sem látom, pedig a Gmail fiókhoz minden be van kapcsolva.Ahhh.... Ez az első iPhoneom, és olyan nehézkesen megy minden még...😁
-
schor
tag
És most vettem észre, hogy az Airmail a nevjegyeimnek csak egy részét tölti be vagy szinkronizálja vagy nem tudom. Gondolom, ez beállítási probléma, de fogalmam sincs, mit kellene és hol beállítani.
-
schor
tag
Sziasztok, néhány napja váltottam Airmail-re, és valamiért nem jön értesítés az új e-mailekről, csak ha megnyitom az alkalmazást, akkor frissít.
Mi lehet a probléma? Tudnátok segíteni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nők, nőügyek (18+)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Androidos tablet topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Hálózati / IP kamera
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Gamer headsetek a felsőkategóriából
- Bundle topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.